Nyt fra Dansk Fjernvarme

16. maj 2019 Fjernvarmen

Fjernvarmen og verdensmålene er et godt match

Frem mod 2030 skal FN’s 17 verdensmål sikre en mere bæredygtig verden, og fjernvarmen er nødvendig for, at Danmark kan leve op til målene. Det sætter det aktuelle magasin fokus på.

16. maj 2019 PULS

PULS 2019: Kom og mød industrien

Besøg træfpunkterne og  få en snak med virksomheder fra fjernvarmeindustrien og bliv klogere på konkrete løsninger til dine udfordringer. 

13. maj 2019

Video: Region Midtjylland viste fjernvarmeprojekt frem i Nantes

Via REFER-projektet hjælper Region Midtjylland små fjernvarmeselskaber til nye løsninger og lavere varmepriser. Regionen var taget til Euroheat & Powers konference for at give erfaringerne videre.

10. maj 2019

Fjernvarme Fyn i Nantes: Vi går gerne forrest

Kim Winther fra Fjernvarme Fyn er inviteret til den internationale fjervarmekonference i Nantes for at fortælle om overskudsvarme og Facebook-projektet. Han ser det som vigtigt at gå forrest og vise gode eksempler frem.

Flere nyheder

23. maj 2019 Navne

Ny PR- og pressechef for EWII

38-årige Anya Palm er ny PR- og pressechef i EWII-koncernen.

21. maj 2019 Navne

Ny kommerciel direktør for isoplus

Claus Jarlgaard Jensen er skiftet fra formand til kommerciel direktør for isoplus Fjernvarmeteknik.

20. maj 2019 Navne

Ny vicedirektør for EMD International

EMD International har ansat Christian Ingerslev Sørensen vicedirektør per 1. juni.

16. maj 2019 Navne

Generationsskifte i gang i Østergaard Entreprise

Erik Madsen er ny direktør efter Jimmy Østergaard, der har overtaget ingeniørfirmaet Mogens Præst ApS.

16. maj 2019

Ny skabelon til miljøgodkendelse af varmepumper

En nye skabelon til den kommunale sagsbehandling skal gøre godkendelsesprocessen nemmere når det gælder projekter med store varmepumper til fjernvarme.

15. maj 2019 Navne

Rasmus Bundegaard Eriksen fra Dansk Fjernvarme til Thvilum

Teknisk konsulent Rasmus Bundegaard Eriksen er ny souschef for Thvilum A/S i Odder.

15. maj 2019 Persondata

Temadag om Persondata: Kan det gøres lettere - og digitalt?

Den 22. maj afholder Dansk Fjernvarme temadag om persondata - omtrent et år efter at de nye regler trådte i kraft. På temedagen præsenteres blandt andet en ny digital løsning som er målrettet selskabet med som har mindre end fem ansatte.

14. maj 2019 Kurser & arrangementer

Få et større udbytte af dit bestyrelsesarbejde

Deltag på et dybdegående forløb over to dage hvor du får et solidt indblik i forsyningssektorens strategiske udfordringer, økonomiske og juridiske forhold og meget mere.

Nyt om kurser og arrangementer

14. maj 2019 Kurser & arrangementer

Er du ny i fjernvarmebranchen?

- og mangler du et overblik over grundlæggende viden og begreber? Deltag på vores introduktionskursus og bliv klædt på til at arbejde i fjernvarmebranchen.

14. maj 2019 Kurser & arrangementer

Temadag: Udnytter du de muligheder, som el-markedet giver?

Fjernvarmen bliver i stigende grad elforbruger. Hvordan sikrer fjernvarmeværker, at de har de bedste kontrakter og køber el billigst muligt? Bliv klogere på temadag d. 24. juni.

30. apr 2019 Kurser & arrangementer

Hvordan kan man udnytte overskudsvarme fra datacentre?

Datacentre kræver køling og producerer store mængder overskudsvarme, som ofte ikke udnyttes. Workshop ser nærmere på mulighederne for at gøre det anderledes. 

30. apr 2019 Kurser & arrangementer

Fremtiden er grøn og mangfoldig i fjernvarmen

Fjernvarmen bliver el-baseret og vil blive produceret af en bred vifte af grønne brændsler og teknologier, spår Dansk Fjernvarmes formand.

Dagens presseklip

14. maj 2019 Presseklip

Det danske varmeeventyr i udlandet er slut

LÆS I DAG: Fremtidens fjernvarme kan betyde trecifret milliardeksportNy linieføring: Energinet holder kortene tæt til kroppenBorgmester imod varmeværk til 125 millionerRobotter skal sortere affald hos VestforbrændingEniigs køb af Verdo kan blive dyrt for erhvervskunder.

29. apr 2019 Presseklip

Kommuner skal tage større klimaansvar

LÆS I DAG: Minister skal forklare om radioaktiv aske. Verdo kan have overset skattepligt. Byrådsmedlemmer opfordrer til at bremse Verdos køb af Eniigs fjernvarmenet. Fjernvarme i vokseværk: Nyt hovedsæde, fusion i gang og overskudsvarme på vej i rørene. Derfor fyrede Verdo direktøren. Tønder må lave flisværk.

12. apr 2019 Presseklip

Klimaråd vil af med afgifter på overskudsvarme

LÆS I DAG:  Klimaråd vil af med afgift på overskudsvarme. Tusindvis af kroner at spare ved at droppe oliefyret. Verdo stopper forrentning midlertidigt. Lemvig har vundet i fusionssag. Varmeværker slår sig sammen.

11. apr 2019 Presseklip

Interne aftaler skal under lup i elbranchen. 

LÆS I DAG: Formand vil have ekstern undersøgelse af Verdo. Grønhøj inviteres til en snak om fjernvarme. Norfors og Holte Fjernvarme i tæt samarbejde. Vattenfall vil have milliarder i erstatning for a-kraft. Dronninglund dropper grundsvandsvarmepumpe - ny løsning på vej. 7.000 københavnere hjælper HOFOR med at gøre fjernvarmen grønnere.