18. mar 2019 Kurser & arrangementer

4 spændende temadage venter i foråret

Hvert år afholder Dansk Fjernvarme en række kurser, møder og andre arrangementer herunder også temadage. I foråret venter 4 spændende temadage.

18. mar 2019 Kurser & arrangementer

Hvordan får du mere værdi ud af dit selskabs aktiver?

Er dit selskab på forkant til at møde de kommende udfordringer og krav?

18. mar 2019 Kurser & arrangementer

Klima - dit eller et fælles ansvar?

Er det op til dig at spise mindre kød, lade bilen stå og genbruge mere? Eller rykker det mere, hvis samfundet træffer fælles beslutninger om vores el-, varme- og transportsystemer.

18. mar 2019 Kurser & arrangementer

Få mere ud af dit bestyrelsesarbejde

Vi du vide, hvordan du bedst kan bidrage til, at jeres selskab udvikler sig konstruktivt? Og hvordan I får et bedre udbytte af jeres bestyrelsesarbejde?

18. mar 2019

Energistyrelsen besøger Høje Taastrup Fjernvarme

20 medarbejdere fra Energistyrelsen besøgte Høje Taastrup Fjernvarme for at lære mere om fjernvarme.

13. feb 2019 Fjernvarmen

Fjernvarme er velfærd

Velfærd forbindes ofte med børnehaver, sygehuse og ældrepleje. Men fjernvarme er også velfærd, og det sætter magasinet Fjernvarmen fokus på i det aktuelle nummers temasektion.

05. mar 2019 Regionalmøder

Regionalmøder: Ledige pladser til de sidste møder

Dansk Fjernvarmes regionalmøde-karavane er nu halvvejs, og i dag er vi taget til Glyngøre. I morgen venter endnu et møde i en ny by, og i næste uge afholdes de sidste tre af de i alt ni møder.

16. mar 2019

EP-valg: Overskudsvarme er en nøgle til at redde klimaet

Morten Helveg Petersen er medlem af Europa-Parlamentet for De Radikale, og han ser den danske fjernvarme som en vigtig inspirationskilde for resten af EU - bl.a. når det gælder udnyttelsen af overskudsvarme.

18. mar 2019 Fjernvarmen

Fjernvarmen nr. 2, marts 2019

Fra elproducent til elforbruger

Broager Fjernvarmeselskab har investeret i en eldrevet varmepumpe, der afløser det gasdrevne kraftvarmeanlæg. Det skridt er der flere, der er på vej til at tage rundt omkring i landet, og Broager er et godt eksempel på, at fjernvarmens rolle er ved at skifte fra elproducent til elforbruger. Temaet sætter fokus på den udvikling og ser nærmere på fordele og ulemper ved elektrificeringen af fjernvarmen.

18. mar 2019 Presseklip

Forslag gør investering i overskudsvarme umulig

LÆS I DAG: Aalborg Portland: Forslag gør investering i overskudsvarme umulig. Rapport kan hjælpe lukningstruet kraftvarmeværk. Ringe får Fyns største solvarmeanlæg. Besøg fra fjernvarmen sparer på varmen. Ønske fra industrien om forskningscenter i energilagring.

15. mar 2019

Minister afviser kendskab til manglende udbud

LÆS I DAG: Hofor tager til genmæle og øger indsatsen mod social dumping. Tilsyn: Varsling af prishop på fjernvarme for ringe. Generalforsamling skal vurdere risiko for nedrivning af værk. Dansk Energi ønsker fleksible tariffer. Ejerkommuner godkender salg af gasnet.

14. mar 2019 Presseklip

Prisregulering gør investeringer i overskudsvarme utænkelige

LÆS I DAG: Vicedirektør politianmeldes i Radius-sag. Løkke: Vi kigger vi på mange flere vindmølleparker. AAB-afdeling vinder Den Gyldne Termostat. Klimaråd ønsker lange aftaler for grøn omstilling. DIN forsyning installerer 50 MW gaskedel som reservelast. 88 hektar solstrålehistorie og strøm til 20.000 huse.

14. mar 2019

EU-valg: Fjernvarme er en betydelig lokal energifaktor

VIDEO: Det tredje interview i rækken af EU-kandidaterne er Morten Løkkegaard, der er spidskandidat for Venstre. Han spår, at klima bliver et hovedtema, når danskerne skal sammensætte et nyt EU-parlament. Se også videoen herunder.

14. mar 2019 Kurser & arrangementer

Sidste tilmeldingsfrist nærmer sig: Energipolitisk Konference 2019 har fokus på EU

Det er ved at være sidste udkald for at deltage i Energikonference 2019 den 26. marts. Vi har spurgt EP-kandidaterne, hvad der er vigtigt i europæisk energipolitik, når der er valg 26. maj.

13. mar 2019

EP-valg: Vi skal sammentænke fjernkøling og fjernvarme

Jeppe Kofod er medlem af Europa-Parlamentet for Socialdemokratiet og som partiets spidskandidat til det forestående valg har han bl.a. besøgt Høje Taastrup Fjernvarme og Copenhagen Markets.