18. mar 2019

Energistyrelsen besøger Høje Taastrup Fjernvarme

20 medarbejdere fra Energistyrelsen besøgte Høje Taastrup Fjernvarme for at lære mere om fjernvarme.

15. mar 2019 Energi på toppen

Video: Klimastrejke for fremtiden

Energi på Toppen 10. april handler om klima, og fredag var unge verden over på gaden for klimaet – også i Danmark. Dansk Fjernvarme talte med et par af de unge. Se video herunder.

14. mar 2019

EU-valg: Fjernvarme er en betydelig lokal energifaktor

VIDEO: Det tredje interview i rækken af EU-kandidaterne er Morten Løkkegaard, der er spidskandidat for Venstre. Han spår, at klima bliver et hovedtema, når danskerne skal sammensætte et nyt EU-parlament. Se også videoen herunder.

19. mar 2019

EP-valg: Overskudsvarme er en nøgle til at redde klimaet

Morten Helveg Petersen er medlem af Europa-Parlamentet for De Radikale, og han ser den danske fjernvarme som en vigtig inspirationskilde for resten af EU - bl.a. når det gælder udnyttelsen af overskudsvarme.

20. mar 2019 Energi på toppen

Virksomhederne kan og vil løse klimaudfordringen

Direktør i DI, Tine Roed, mener forud for Energi på Toppen 10. april, at klimaet bør stå højt på politikernes dagsorden, men også at indsatsen skal tage hensyn til konkurrencevilkårene.

 

18. mar 2019 Kurser & arrangementer

4 spændende temadage venter i foråret

Hvert år afholder Dansk Fjernvarme en række kurser, møder og andre arrangementer herunder også temadage. I foråret venter 4 spændende temadage.

18. mar 2019 Kurser & arrangementer

Hvordan får du mere værdi ud af dit selskabs aktiver?

Er dit selskab på forkant til at møde de kommende udfordringer og krav?

18. mar 2019 Kurser & arrangementer

Klima - dit eller et fælles ansvar?

Er det op til dig at spise mindre kød, lade bilen stå og genbruge mere? Eller rykker det mere, hvis samfundet træffer fælles beslutninger om vores el-, varme- og transportsystemer.

18. mar 2019 Kurser & arrangementer

Få mere ud af dit bestyrelsesarbejde

Vi du vide, hvordan du bedst kan bidrage til, at jeres selskab udvikler sig konstruktivt? Og hvordan I får et bedre udbytte af jeres bestyrelsesarbejde?

14. mar 2019 Kurser & arrangementer

Sidste tilmeldingsfrist nærmer sig: Energipolitisk Konference 2019 har fokus på EU

Det er ved at være sidste udkald for at deltage i Energikonference 2019 den 26. marts. Vi har spurgt EP-kandidaterne, hvad der er vigtigt i europæisk energipolitik, når der er valg 26. maj.

04. mar 2019 Kurser & arrangementer

El-kedler kan sætte fut i elektrificeringen

Kamma Eilschou Holm er direktør i CTR. På Energipolitisk Konference 2019 fortæller hun om investeringen i den elkedel, som er et centralt element i elektrificeringen af fjernvarmen. 

28. feb 2019 Kurser & arrangementer

Fjernvarmeselskaberne skal sikre sig nok el-effekt

Du kan møde Søren Rygaard, vicedirektør i elhandelsselskabet Neas Energy A/S, på Energipolitisk Konference 2019. Her giver han varmesektoren et par gode råd om fremtidens el-forbrug.