05. maj 2021 Værktøjer

Prisberegner - Naturgas til fjernvarme

Dette værktøj kan bruges til at sammenligne økonomien i et skift fra naturgas til fjernvarme - samt alternativerne varmepumpe og træpiller. Resultaterne afhænger i høj grad af de priser og forudsætninger, der indtastet for de forskellige varmeanlæg. Det er derfor vigtigt altid at være opmærksom på, om disse er opdaterede og retvisende i det konkrete tilfælde. 

Log på for at få adgang til denne artikel

Glemt password

Hvis du mangler dit password eller har glemt det, kan du nulstille det og vælge et nyt ved at klikke på linket "Glemt password" ovenfor. Indtast derefter din mailadresse og klik på Send-knappen, hvorefter du vil modtage en mail med nærmere information.

Dit password skal indeholde mindst otte tegn, både store og små bogstaver samt mindst ét tal.

Du kan altid ændre dit password igen ved at logge på og klikke på linket med dit navn øverst på hjemmesiden for at gå til ”Min profil”.

Hvis du ikke er oprettet som bruger, eller vi ikke har registreret din mailadresse, så send os en mail. Du skal oplyse dit navn samt hvilket firma, du er ansat hos, hvorefter du vil modtage en mail med nærmere information.

Med dit login kan du tilmelde dig kurser og arrangementer via hjemmesiden. Hvis du er ansat i et varmeselskab, der er medlem hos Dansk Fjernvarme, har du endvidere adgang til de låste medlemssider.