Seneste nyt

04. apr 2022 Bæredygtig biomasse

AN Energi bruger restprodukt som bæredygtig biomasse

Biomasse kan sagtens være en bæredygtig energikilde, når der skal produceres fjernvarme. Det er det nordjyske fjernvarmeselskab AN Energi et godt eksempel på - størstedelen af deres fjernvarme produceres nemlig på spildprodukt fra lokale savværker.

28. mar 2022 Bæredygtig biomasse

Lokale aftaler leverer bæredygtig biomasse til Skørping

Næsten hele Skørping Varmeværks produktion er baseret på biomasse i form af certificeret skovflis, som blandt andet kommer fra lokale leverandører. Ikke al biomasse er lige bæredygtigt, og derfor er det netop vigtigt for varmeværket, at leveringen af deres flis er baseret på lokale aftaler.

27. mar 2022 Bæredygtig biomasse

Den lokale biomasse er en stabil løsning i Græsted

Det nordsjællandske fjernvarmeværk, Græsted Fjernvarme, bruger udelukkende lokal flis til at producere fjernvarme, og har ikke planer om at droppe flisen foreløbigt. Den lokale biomasse er for dem nemlig den bedste måde at levere driftssikker og billig fjernvarme til forbrugerne på.

24. mar 2022 Bæredygtig biomasse

Biomasse er både en økonomisk og bæredygtig løsning i Faxe by

For Faxe Fjernvarme er valget helt naturligt faldet på lokal biomasse som hovedkilde i varmeproduktionen de sidste mange år, da det har holdt fjernvarmeprisen stabil. Den gode økonomi i biomassen afholder til gengæld ikke selskabet fra at have fokus på at gøre fjernvarmeproduktionen mere bæredygtig.