Webinar

Afholdt: Webinar: Tilskud til kollektive varmepumper - Puljen er åben i april

Energistyrelsens pulje til etablering af kollektive varmepumper er åben i april. Deltag i webinaret og bliv klogere på vilkårene for at søge tilskud til etablering af en varmepumpe.

WEBINARET BLEV AFHOLDT DEN 7.APRIL 2021.

Bliv klogere på tilskudspuljen til etablering af kollektive varmepumper når Dansk Fjernvarme sammen med Energistyrelsen afholder webinar om puljen. Der er afsat 61 mio. til etablering af kollektive varmepumper i 2021. Energistyrelsen har oplyst at der kommer en ansøgningsrunde i april måned, og formentlig en ny ansøgningsrunde i efteråret, afhængigt af om der er flere midler i puljen.
Tilskudspuljen var oprindeligt tiltænkt grundbeløbsværkerne, men midlerne kan også søges af alle øvrige fjernvarmeselskaber.

En af de væsentlige betingelser for at søge midlerne er, at varmeselskabets varmeproduktion på ansøgningstidspunktet er baseret på minimum 50 procent fossil brændsel, og der ikke allerede er indsendt til projektforslag til kommunal godkendelse.
 
Er webinaret noget for dig?
Webinarerne henvender sig til fjernvarmeselskaber og rådgivere, der overvejer at etablere en kollektivvarmepumpe i et fjernvarmenet. Energistyrelen deltager på webinaret og kan besvare spørgsmål om ansøgningsskemaet og proceduren for at søge.

Der er 2 væsentlige betingelser for at søge tilskuddet:
• Det er en betingelse at minimum 50 procent af fjernvarmevirksomhedens varmeproduktion på ansøgningstidspunktet er baseret på kul, olie eller naturgas.
• Det er en betingelse at der ikke er indsendt et projektforslag til kommunen vedr. etablering af varmepumpen, inden der er opnået tilsagn om tilskud fra Energistyrelsen.

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.
 
Du vil én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Underviser

Jens Christian Nielsen

Jens Christian Nielsen arbejder som teknisk konsulent hos Dansk Fjernvarme, og særligt inden for områderne distribution, brugerinstallationer, graddage, solvarme, kraftvarme og varmepumper.