Webinar

Afholdt: Webinar: Oprindelsesgarantier – hvad er svaret, når kunderne ringer?

Er I klar til at efterleve de nye regler og kundernes efterspørgsel?

WEBINARET BLEV AFHOLDT DEN 3. DECEMBER 2021

Et nyt EU-direktiv giver fjernvarmesektoren mulighed for at udstede oprindelsesgarantier for levering af grøn fjernvarme til kunderne. Formålet med oprindelsesgarantier er, at kunderne kan købe en garanti for, at hele deres fjernvarmeforbrug er grønt. El- og gas- forsyningen har i mange år haft lignende mulighed, og nu er turen kommet til fjernvarmen.
 
Reglerne er trådt i kraft, og fjernvarmekunderne kan allerede nu henvende sig og bede om at få udstedt oprindelsesgarantier for deres fjernvarmeforbrug. Hvad gør I, når kunden henvender sig?
 
Dansk Fjernvarme tilbyder jer en introduktion til denne nye mulighed og vejledning om, hvordan I som selskaber kan komme i gang.
 
På webinaret kan I bl.a. høre om:
• Fjernvarmeselskabets rolle – hvad må I og hvad må I ikke?
• Energistyrelsens rolle som administrator af oprindelsesgarantier
• Økonomi og priser
• Muligheder for handel med oprindelsesgarantier.
 
Det er forventningen, at særligt erhvervskunder vil efterspørge denne nye mulighed. Og når telefonen ringer, skal I være klar med et svar.
 
Er webinaret noget for dig?
Webinaret henvender sig til dig, der vil blive klogere på oprindelsesgarantier. Webinaret er særligt aktuelt for fjernvarmeselskaber med større erhvervskunder.

Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme.
 
Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.
 
Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Underviser

Kim Behnke

Kim Behnke er udviklingschef i Dansk Fjernvarme.