Webinar

Køb optagelse: Webinar om risikostyring i marked med ekstreme energipriser

Bliv klædt på til at evaluere risici og tage beslutninger om, hvorledes der skal laves prissikring af brændsler.

Kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme
Webinaret blev afholdt den 4. maj 2022. Du kan købe adgang til optagelsen i en begrænset periode. Prisen er 495 kr. ekskl. moms. Send en mail til tilmelding@danskfjernvarme.dk.

Det sidste år har budt på ekstreme priser i energimarkederne. Elpriser på himmelflugt, naturgaspriser på vanvittigt niveau og CO2-kvotepriser på historisk højt niveau har det seneste år udfordret mange fjernvarmeselskaber. Resultatet er mange steder blevet store prisstigninger på fjernvarmen og usikkerhed.

For at forebygge lignende situationer fremover, hvor energipriserne igen kan blive ekstremt høje, har bestyrelserne muligheder for at benytte prissikring og risikoafdækning som værktøjer.
Webinaret giver indsigt i hvilke risici I som bestyrelsesmedlemmer skal overveje, når I skal tage beslutninger om. hvorledes der skal laves prissikring af brændsler.

Dansk Fjernvarme er gået sammen med Danske Commoditites om webinaret, hvor du bl.a. kan høre om:
• Hvad energipriserne påvirkes af
• Hvordan ekstreme energipriser påvirker jeres produktionsomkostninger
• Hvordan der kan tilrettelægges en mere robust varmepris, herunder også mulighederne for at deltage i de forskellige systemydelser.
 
Er webinaret noget for dig?
Webinaret henvender sig til dig, der er formand eller bestyrelsesmedlem i et fjernvarmeselskab. Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme.
 
Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.
 
Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

 

Mødeleder

Kim Behnke

Kim Behnke er udviklingschef i Dansk Fjernvarme.