Webinar

Afholdt: Webinar om indefrysningsordningen

Deltag i webinaret, og hør Dansk Fjernvarmes gennemgang af aftalens indhold.

Kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme

WEBINARET BLEV AFHOLDT DEN 3. OKTOBER 2022.

Fredag den 23. september offentliggjorde et flertal af partierne på Christiansborg den såkaldte ”Vinterhjælp” som et modsvar på de fortsat stigende energipriser og den medfølgende kraftige inflation.

Den politiske pakke indeholder bl.a. et tilbud til varmeforbrugere om indefrysning af dele af deres regninger til fjernvarmeselskaberne. Finansministeriet udgav i forbindelse med offentliggørelsen af aftalen et fakta-ark, hvor indefrysningsordningen er beskrevet.

Nu har du som medlem af Dansk Fjernvarme mulighed for at deltage i dette gratis webinar, hvor vi målrettet fokuserer på det strategiske afsæt og detaljerne i den politiske aftale omkring indefrysningsordningen. På webinaret har du god mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer til aftalen.

Webinaret bliver præsenteret af direktør i Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen, samt konsulent i Varmefaglig Afdeling, Klaus Lunddal Brose.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest mandag den 3. oktober kl. 11.00.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Indlægsholder

Kim Mortensen

Direktør, Dansk Fjernvarme.

Indlægsholder

Klaus Lunddal Brose

Klaus Lunddal Brose er ansat som konsulent hos Dansk Fjernvarme og arbejder særligt inden for områderne; økonomi, restancer og varslingsregler.