Webinar

Webinar om distanceledelse

Hør om og få råd til hvordan du styrker sammenhængskraft og effektivitet på distancen.

Med nedlukningen af Danmark er distanceledelse med et slag blevet et generelt vilkår for langt de fleste ledere. Samarbejdet må ske via IT-kanaler mellem arbejds- og hjemmeadresser.
 
At sikre den bedst mulige produktivitet og et tæt samarbejde over distancen er et vilkår, der indeholder en række faldgruber, du som leder må navigere udenom.
 
På dette webinar får du viden om og inspiration til, hvordan du undgår faldgruberne og udnytter fordelene ved distanceledelse. Du får bl.a. svar og gode råd på disse spørgsmål:

• Hvad sker der typisk, når samvær afløses af virtuel kommunikation?
• Hvordan balancerer jeg drift og motivation – ledelse og styring?
• Hvordan sikrer jeg et højt tillidsniveau i de virtuelle relationer?
• Hvordan får jeg prioriteret den sociale opmærksomhed, når jeg er på distancen?
• Hvordan har andre ledere i forsynings-, vand- og fjernvarmeselskaber ageret gennem det seneste års tid?
 
På webinaret underviser Lars Pedersen fra Pitstopmanagement, som har skrevet flere bøger om emnet. Efter undervisningen giver direktør Erik Hansen, Nyborg Forsyning, sine bud på udfordringer og erfaringer med at lede på distancen.
Webinaret afsluttes i grupper, hvor du som deltager ud fra en række spørgsmål kan udveksle erfaringer med ligesindede om, hvordan du kan styrke sammenhængskaft og effektivitet på distancen.
 
Er webinaret noget for dig?
Webinaret henvender sig til dig der er leder eller ansvarlig for et team eller en projektgruppe, som har brug for at få gode råd og input til at lede på distancen.
Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt. Vær dog opmærksom på, at du ikke kan være med i dialogen i grupper.
 
Webinaret arrangeres i fælleskab af Dansk Fjernvarme og DANVA

Du vil 1-2 dage inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.