Webinar

Webinar om Biologisk APV

Mangler du grundlæggende viden om biologiske agenser og den lovpligtige Biologiske Risikovurdering (Biologisk APV)? Så kom på webinar og få viden og undgå at medarbejdere bliver syge af arbejde i områder med flis, halm eller andet biologisk materiale.

Biologisk Risikovurdering (Biologisk APV) er en lovpligtig risikovurdering, som skal udfærdiges, hvis ansatte har mulighed for at blive udsat for biologiske agenser. Biologiske agenser er relevante ved arbejde med fx organiske fyringsmaterialer, som træpiller, flis, halm.
 
På webinaret gennemgår Senior Arbejdsmiljørådgiver Jens Winbladh fra Crecea kort krav og indhold i en Biologisk APV. Fokus vil være på arbejdet med Biologisk APV i hverdagen på jeres fjernvarmeværk, samt hvornår og hvordan Biologisk APV skal revideres.
 
På webinaret kan du bl.a. høre:
• Introduktion til biologisk APV reglerne
• Hvordan vurderes biologisk agenser?
• Hvordan sikrer vi imod udsættelse for biologiske agenser?
• Den lovpligtige skriftlige instruktion
• Brugen af værnemidler imod biologisk agenser.
 
Efter webinaret har du:
• Basisviden om hvad biologisk APV er, og hvad det går ud på
• Viden om hvor du søger yderlig information
• Kendskab til lovgivningen på området
• Kendskab om de grundlæggende forhold til at kunne lave risikovurdering på biologisk agenser
• Kendskab om instruktionskrav og sikkerhedsforanstaltninger i forhold til personer og udstyr.
 
Er webinaret noget for dig?
Webinaret henvender sig særligt til dig, der arbejder på fjernvarmeværk med organiske fyringsmaterialer, som træpiller, flis, halm.
  
Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.
 
Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret.

Sådan deltager du i vores webinarer 

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet/smartphone. Som udgangspunkt skal du ikke bruge webcam, men det er en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi. Du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Underviser

Jens Winbladh

Jens Winbladh er markedschef, senior arbejdsmiljørådgiver og autoriseret arbejdsmiljøunderviser hos det autoriserede arbejdsmiljørådgivningsfirma, Crecea. Jens har en baggrund som biolog og er særligt specialiseret inden for biologi, kemi, ATEX, miljø og generel sikkerhed, derudover har han arbejdet med arbejdsmiljø siden 2007.