Webinar

Afholdt: Webinar: Nye servicetilbud til fjernvarmeselskaber

Vi har haft dialog med jer og lyttet til jer. Dansk Fjernvarmes Handelsselskab, DFH, vil derfor i 2021 tilbyde nye ydelser til hjælp for fjernvarmeselskaber, når nye krav fra myndighederne melder sig.

WEBINARET BLEV AFHOLDT DEN 2. NOVEMBER 2020.

DFH har siden 2014 hjulpet over 170 fjernvarmeselskaber med løsning af deres opgaver med energispareordningen. Det slutter med udgangen af 2020. DFH er derfor klar til at hjælpe fjernvarmeselskaber med andre ydelser. Ydelserne er nye krav fra myndighederne og hvor der er fordele ved at gå sammen om at få opgaverne løst.

DFH skal fortsat være et non-profit andelsselskab ejet af en kreds af fjernvarmeværker for at hjælpe hinanden med indholdet og bringe prisen ned. Dansk Fjernvarme vil facilitere aktiviteterne, men det bliver ikke alternativ til medlemsservice fra brancheforeningen. Det bliver et medlemsstyret supplement.

DFH vil starte med at tilbyde ydelser inden for fem områder:
• Biomasse, certificering og auditering
• Deklaration af fjernvarme
• Beredskabsarbejde
• GDPR-arbejdet
• Nye Nærvarmeaktiviteter
 
Nyt DFH etableres kun, hvis der er kritisk masse af fjernvarmeselskaber, der vil eje og drive aktiviteterne. Nyt DFH vil arbejde sammen med øvrige selskaber i Fjernvarmens Hus om leverancerne. Der er tale om nye aktiviteter og således ikke erstatning af Dansk Fjernvarmes medlemsservice.

På webinaret kan du bl.a. høre:
• Hvordan de forskellige ydelser vil blive tilbudt og til hvilke priser
• Hvordan det enkelte medlemsselskab vil få service fra de nye ydelser
• Hvordan det nuværende DFH bliver lukket ned med energispareordningen
 
Der er udarbejdet to publikationer om Nyt DFH – ”Vi har lyttet til jeres ønsker og input”, der er et 8 siders hæfte og ”Nyt DFH starter op i 2021”, der er en A4-pjece med kort omtale. Begge publikationer kan hentes her.
 
Er webinaret noget for dig?
Webinaret henvender sig til dig, der med bekymring ser på den løbende strøm af krav fra myndighederne og savner at være i et fællesskab, der kan aflaste dit fjernvarmeselskab for nye krav til en fair pris efter non-profit princippet.
 
Webinaret er forbeholdt medlemmer af Dansk Fjernvarme.
 
Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.
 
Du vil 1-2 dage inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest fredag den 30. oktober 2020.
 

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Indlægsholder

Kim Behnke

Kim Behnke er udviklingschef i Dansk Fjernvarme. 

Mette Louise Wätzold Bjørnlund

Indlægsholder

Mette Louise Wätzold Bjørnlund

Mette Louise Wätzold Bjørnlund arbejder som teknisk konsulent hos Dansk Fjernvarme og særligt med energibesparelser, CO2-kvoter og F&U-kontoen.

Indlægsholder

Susanne Fløjgaard

Susanne Fløjgaard er tværfaglig konsulent i Dansk Fjernvarme.