Webinar

Afholdt: Webinar: Følg med i konverteringsprojekterne i Skive og Slagelse

Dansk Fjernvarme afholder en webinarrække, hvor medlemmerne over et halvt års tid kan følge to konkrete konverteringsprojekter.

WEBINARRÆKKEN BLEV AFHOLDT DEN 27. JANUAR, 14. APRIL OG 30. AUGUST 2021.

Både Skive Fjernvarme og SK Forsyning har netop nu gang i to store konverteringsprojekter. Over tre webinarer vil Tage Meltofte, direktør i Skive Fjernvarme og Carsten Lunde, energichef i SK Forsyning fortælle om, hvordan de hver især planlægger og udfører deres projekter.

På det første webinar den 27. januar blev konverteringsprojekterne præsenteret og vi gennemgik bl.a.:
• Godkendelse ved kommunen
• Ansøgning om tilskud

På det andet webinar den 14. april fik vi en snak om:
• Hvordan gik det med ansøgning om tilskud i fjernvarmepuljen?
• Hvad er status på projekterne lige nu?
• Og på opfodring fra deltagerne fra det første webinar vil vi tage en større snak om, hvordan Skive Fjernvarme og SK Forsyning markedsfører sig i områderne, herunder med praktiske eksempler på markedsføringsmateriale.

På det sidste webinar den 30. august følger vi op på konverteringsprojekterne og taler bl.a. om:
• Hvordan projekterne har udviklet sig i forhold til de oprindelige planer
• Hvordan går det med tilslutning til projekterne?
• Hvordan planlægger de den fysiske udrulning af ledningsnettet?
• Og meget andet ...

Når du tilmelder dig, kan du vælge, om du kun ønsker at deltage i ét webinar – eller om du vil tilmeldes alle tre webinarer og modtage optagelserne af de to første, inden du kommer med på det tredje. Ved tilmelding til alle tre webinarer, vil du opnå 'mængderabat'.

Er webinarrækken noget for dig?
Webinarerne henvender sig til dig, der enten er i gang med et konverteringsprojekt eller planlægger at opstarte et. Du sidder enten som direktør/driftsleder eller planlægger af konverteringsprojekter.
Webinarrækken er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme.

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Ved alle tre webinarer vil du dagen før afholdelsen modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.