Webinar

Afholdt: Fokusgruppe til danskfjernvarme.dk

Vil du være med til at skabe en bedre brugeroplevelse på danskfjernvarme.dk? Så deltag i dette online møde, hvor du kan komme med forslag til vores nye hjemmeside.

Kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme

FOKUSGRUPPEMØDET BLEV AFHOLDT DEN 23. NOVEMBER 2022.

Er du medlem af Dansk Fjernvarme? Så får du nu chancen for at komme med ønsker til hjemmesiden. Hvad vil du gerne se på forsiden? Hvad har du mest brug for at finde?

Som bruger af vores danskfjernvarme.dk er det din ekspertise og brugeroplevelse, vi har brug for. Hvordan oplever du f.eks. at finde rundt på hjemmesiden, når du leder efter en vejledning?

Agenda for mødet:

  • Input til den nye hjemmeside
  • Hvad er det væsentlige at have på forsiden?
  • Formidling af viden - hvordan vil du gerne have præsenteret ny viden fra Dansk Fjernvarme på hjemmesiden? Tekst på hjemmesiden, video, pdf’er?

Dansk Fjernvarme håber, at fokusgruppen kan være med til at sikre, at hjemmesiden bliver mere brugervenlig for medlemmerne.

Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret, som afholdes via Teams.

Der er afsat 2 timer, men det forventes at slutte kl. 11.00.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest én hverdag før webinaret.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat eller ved at unmute din mikrofon.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Mikkel Lysgaard

Facilitator

Mikkel Lysgaard

Mikkel Lysgaard er kommunikationskonsulent og webmaster i Dansk Fjernvarme og har dermed hovedansvaret for organisationens hjemmeside.