Webinar

Webinar om kemisk risikovurdering

Mangler du overblik over de nye kemiregler og hvilke krav der er i Kemisk APV, I skal forholde jer til som fjernvarme- eller forsyningsselskab? Så deltag i dette webinar og bliv klædt på til opgaven.

For at leve op til de nye krav skal alle virksomheder, hvor der bliver arbejdet med farlige kemiske stoffer og materialer (farlig kemi) eller med arbejdsprocesser, hvor der udvikles farlig kemi, foretage en såkaldt kemisk risikovurdering. Formålet med den kemiske risikovurdering er at vurdere, hvor og hvordan jeres medarbejdere kan blive udsat for farlige kemi, så risikoen kan fjernes eller forebygges.

På webinaret bliver du klædt på til at kunne foretage en kemisk risikovurdering i dit fjernvarme- eller forsyningsselskab på en meningsfuld måde. Samtidig får du en gennemgang af, hvilke krav der er til den.


På webinaret kan du bl.a. høre:

• Hvorfor I skal lave en kemisk risikovurdering
De nye kemiregler – hvilke krav er der, og hvad er anderledes i forhold til før
• Hvordan I kan lave en kemisk risikovurdering
Hvad er det, hvordan udføres den, hvordan håndteres handleplanen i APV’en etc.
• Gennemgang af de administrative og skriftlige krav til den kemiske risikovurdering
• Gennemgang af instruktion og adfærdsregulering ift. anvendelse af kemi
Hvem skal instrueres i hvad og hvornår
• Praksiseksempler på kemisk risikovurdering og instruktion, så du får viden til at vurdere jeres eksisterende materiale, og hvordan I kan gøre jeres materiale bedre.

Webinaret vil være praksisnært, med eksempler og cases fra fjernvarme- og forsyningssektoren.

Hvad får du ud af webinaret?
Du får en gennemgang af de nye regler på kemiområdet, så du bliver i stand til at foretage en kemisk risikovurdering i dit fjernvarme- eller forsyningsselskab.

Er webinaret noget for dig?
Webinaret er for dig som er medlem af arbejdsmiljøorganisationen eller dig, der arbejder med kemi i jeres fjernvarme- eller forsyningsselskab. Er du leder, kan du også med fordel deltage i webinaret.

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.
 
Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest tre hverdage før webinaret.

Sådan deltager du i vores webinarer 

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet/smartphone. Som udgangspunkt skal du ikke bruge webcam, men det er en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi. Du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Underviser

Jens Winbladh

Jens Winbladh er markedschef, senior arbejdsmiljørådgiver og autoriseret arbejdsmiljøunderviser hos det autoriserede arbejdsmiljørådgivningsfirma, Crecea. Jens har en baggrund som biolog og er særligt specialiseret inden for biologi, kemi, ATEX, miljø og generel sikkerhed, derudover har han arbejdet med arbejdsmiljø siden 2007.