Webinar

Afholdt: Webinar om kemisk risikovurdering

Få et overblik over de nye kemiregler og hvilke nye krav, I skal forholde jer til som fjernvarme- eller forsyningsselskab. 

WEBINARET BLEV AFHOLDT DEN 20. MAJ 2020.

Der er kommet nye regler på kemiområdet i juni 2019. Derudover har Arbejdstilsynet opdateret AT-vejledningen C.1.3 om arbejde med stoffer og materialer i januar 2020.
 
For at leve op til de nye krav skal alle virksomheder, hvor der bliver arbejdet med farlige kemiske stoffer og materialer (farlig kemi) eller med arbejdsprocesser, hvor der udvikles farlig kemi, foretage en såkaldt kemisk risikovurdering. Formålet med den kemiske risikovurdering er at vurdere, hvor og hvordan medarbejderne kan blive udsat for farlig kemi, så risikoen kan fjernes eller forebygges.
 
På webinaret bliver du klædt på til at kunne foretage en kemisk risikovurdering i dit fjernvarme- eller forsyningsselskab på en meningsfuld måde. Samtidig får du en gennemgang af, hvilke krav der er til den.
 
På webinaret kommer vi blandt andet ind på
• Hvorfor I skal lave en kemisk risikovurdering
• Hvordan I kan lave en kemisk risikovurdering
• De administrative og skriftlige krav til den kemiske risikovurdering
• Instruktion og adfærdsregulering ift. anvendelse af kemi
• Praksiseksempler på kemisk risikovurdering og instruktion, så du får viden til at vurdere eksisterende materiale, som I skulle have, og hvordan mangler kan laves
 
Webinaret vil være praksisnært, med eksempler og cases fra fjernvarme- og forsyningssektoren.
 
Underviser
Jens Kr. Winbladh, Crecea
 
Hvad får du ud af webinaret?
Du får en gennemgang af de nye regler på kemiområdet, så du bliver i stand til at foretage en kemisk risikovurdering i dit fjernvarme- eller forsyningsselskab.
 
Er webinaret noget for dig?
Webinaret er for dig som er medlem af arbejdsmiljøorganisationen eller dig, der arbejder med kemi på arbejdspladsen. Er du leder, kan du med fordel også deltage i webinaret.

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.
 
Du vil 1-2 dage inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest fredag den 15. maj 2020.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.