Service

Afholdt: Webinar: Indberetning af energibesparelser og omkostninger for 2018

Fra midt i januar og frem til den 15. marts 2019 skal fjernvarmeselskaberne indberette energibesparelser og omkostninger fra 2018 til Dansk Fjernvarme, som herefter formidler det videre til Energistyrelsen.

WEBINARET BLEV AFHOLDT DEN 23. JANUAR 2019

Historisk har vi set, at der er en del udfordringer med at indberette omkostninger til energibesparelser korrekt. Sekretariatet tilbyder derfor dette webinar, hvor vi kort gennemgår indberetning af energibesparelser, hvorefter vi gennemgår omkostningsvejledningen og indberetningsskemaerne.

Netop på grund af de historiske udfordringer har Dansk Fjernvarme i samarbejde med Energitilsynet og Energistyrelsen forsøgt at tilrette indberetningsskemaet – og omkostningsvejledningen. På webinaret gennemgår vi de væsentligste ændringer, men hovedfokus vil være på den praktiske tilgang til indberetning.

På webinaret kommer vi blandt andet ind på:
• Indberetning af energibesparelser og omkostninger hertil
• Gennemgang af den tilrettede omkostningsvejledning
• Ændringer i omkostningsskemaet til indberetning af energibesparelser
• Små fif til at kontrollere om indberetningen er korrekt

Hvad får jeg ud af webinaret?
Du får en gennemgang af det nye omkostningsskema til indberetning af energibesparelser fra 2018, og du vil blive klædt på til selv at kunne indberette dit selskabs omkostninger til energibesparelser.

Er webinaret noget for mig?
Webinaret er for dig som arbejder med energibesparelser og som er ansvarlig for selskabets indberetning af energibesparelser.

Hvad er et webinar?
Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager jeg i webinaret?
Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wi-fi.
 
Du vil 2-3 dage inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.
 
Underviser
Mette Louise Wätzold Bjørnlund, Dansk Fjernvarme

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.