Webinar

Afholdt: Webinar: Fjernvarmens Serviceordning – Sådan får I den mest effektive fjernvarme

Velfungerende anlæg i de private hjem er afgørende for effektiv udnyttelse af fjernvarme. Hør hvordan Fjernvarmens Serviceordning kan hjælpe fjernvarmeselskaber med at skabe et stærkt samarbejde med både servicefirmaer og boligejere.

WEBINARET BLEV AFHOLDT DEN 27. NOVEMBER 2020.

I mere end 15 år har en lang række fjernvarmeselskaber gennem Fjernvarmens Serviceordning samarbejdet med servicefirmaer og boligejere for at forbedre fjernvarmeinstallationers drift. Omdrejningspunktet er at sikre kvalitetssikret service gennem certificerede servicemontører. Her spiller fjernvarmeselskaberne en afgørende rolle.
 
På dette webinar kan du høre, hvordan selskaberne med et medlemskab af Fjernvarmens Serviceordning kan skabe bedre udnyttelse af fjernvarmen: Ved at give et kvalitetsløft til de servicefirmaer, der kommer ud til boligejerne, sikres velfungerende anlæg i de private hjem. Det betyder bedre udnyttelse af energien til gavn for både boligejeren og fjernvarmeselskabet.
 
Ordningen indebærer en grundig certificering og kvalitetssikring, som sikrer at alle serviceeftersyn udføres med de rette kompetencer. De certificerede eftersyn giver en tryghed for boligejerne, som stiller fjernvarmeselskaber og servicefirmaer stærkt i forhold til markedsføring.
 
Medlemskabet involverer en online platform, hvor eftersyn nemt indberettes og administreres. Her får boligejerne også adgang til deres servicerapport, som i letforståeligt sprog beskriver mulige optimeringsforslag.
 
Sekretariatsleder Kai Borggreen, Teknologisk Institut, præsenterer på dagen, hvor der også bliver mulighed for at stille spørgsmål.

På webinaret kommer vi blandt andet ind på:
• Hvad er Fjernvarmens Serviceordning
• Hvad får man ud af et medlemskab som fjernvarmeselskab
• Præsentation af tre modeller for samarbejde mellem fjernvarmeselskab, servicefirmaer og boligejere
• Introduktion til den online platform
• Gennemgang af kravene til kvalitetssikring
 
Hvad får du ud af webinaret?
Du bliver præsenteret for, hvad man som fjernvarmeselskab får ud af et medlemskab af Fjernvarmens Serviceordning.
 
Er webinaret noget for dig?
Webinaret er for dig, som arbejder i et fjernvarmeselskab, og som har interesse for at styrke samarbejdet til servicefirmaer og boligejere.
 
Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.
 
Du vil 1-2 dage inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest tirsdag den 24. november 2020.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.


 

Indlægsholder

Kai Borggreen

Kai Borggreen er sekretariatsleder i Teknologisk Instituts afdeling for Energieffektivisering og Ventilation.