Webinar

Afholdt: Webinar: Ukraine-krisen - undgå høje varmepriser til næste vinter

Det er nødvendigt allerede nu at kigge mod næste vinter, hvor varmepriserne kan stige markant, hvis ikke der handles nu. Deltag i webinaret og få inspiration til, hvad I som fjernvarmeselskab kan gøre for at undgå stigende varmepriser.

WEBINARET BLEV AFHOLDT DEN 25. MARTS 2022.

Ukrainekrisen påvirker os på mange måder. Denne vinters høje priser på naturgas, kul, elektricitet og olie har allerede medført store konsekvenser i form af belastning af alle energikunder, også fjernvarmens kunder.

Forude venter næste vinter og fjernvarmeselskaber skal handle nu for at undgå høje varmepriser næste vinter. Handlinger kan være at indgå aftaler om køb af biomasse nu, lave prissikring af udvalgte brændsler, investere i nye anlæg og andre initiativer, som kan bidrage til at forebygge høje varmepriser.

Dansk Fjernvarme er gået sammen med Energistyrelsen og Centrica om et stærkt program for et webinar, hvor alle størrelser af fjernvarmeselskaber kan få inspiration til, hvad der skal gøres nu – lige nu. 

På webinaret kan du bl.a. høre:

  • Energistyrelsen, som vil orientere om de initiativer, der allerede er taget, og som er på vej fra myndighederne.
  • Centrica, som vil informere om, hvorledes der kan laves prissikring af brændsler og hvordan elproduktion eller stort elforbrug kan bydes bedre ind i elmarkederne.
  • Dansk Fjernvarme, som vil informere om, hvordan selskaberne her og nu kommer videre med konkrete handlingsplaner.

Webinaret arrangeres med kort varsel i en tid med markante ændringer hver dag. Vi vil sørge for at materialet på dagen er opdateret.

Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme.

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Indlægsholder

Kim Behnke

Kim Behnke er udviklingschef i Dansk Fjernvarme.