Webinar

Webinar: Skab stærke relationer til kunder og interessenter på LinkedIn

Deltag i webinaret og lær hvordan du skaber stærke relationer på LinkedIn.

Solide relationer er afgørende for at opnå gode og loyale kunder, som vil anbefale jer, hvilket er den mest effektive vej til nye kunder. LinkedIn har 2,5 mio. danske profiler og er derfor blevet et uundværligt værktøj, til at skabe stærke relationer – både lokalt og nationalt.

Savner du værktøjerne til at bruge LinkedIn mere effektivt og med større udbytte til at pleje og udvikle relationer til kunder og interessenter? Så har du mulighed for at deltage i et spændende webinar.

På webinaret bliver du klogere på:
• Sådan kan LinkedIn give kunder – cases og eksempler
• Hvorfor din personlige profil er vigtigere end firmaprofilen
• Søg og find de rigtige personer
• Sådan tager du kontakt til interesserede (uden at blive irriterende)
• Få skabelonerne til 3 indlægstyper alle fjernvarme- og forsyningsselskaber kan bruge
• Skriv indlæg, som dit netværk vil elske at modtage og dele
 
Hvad får du ud af webinaret?
Du får lavpraktiske værktøjer og 'dos and don’ts til at kommunikere effektivt og med større udbytte på LinkedIn. Derudover får du flere skabeloner, som du kan bruge til at lave dine første indlæg lige efter webinaret.

Er webinaret noget for dig?
Webinaret er for dig som arbejder med kunder og eksterne relationer for det enkelte fjernvarme- og forsyningsselskab, og for dig, som gerne vil blive bedre til at skabe relationer og netværk på LinkedIn.

Hvad er et webinar?
Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wi-fi.

Du vil 2-3 dage inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret afholdes.

Praktisk information og betingelser

 
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Underviser

Morten Vium

Morten er Partner og LinkedIn specialist i Netværks Akademiet og har arbejdet med rådgivning og undervisning i LinkedIn siden 2011 og trænet virksomheder som EWII, Danmarks Nationalbank, Tryg, Coop, Jyske Bank, FLSmidth m.fl.