Webinar

Webinar: Rekruttering af medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer med LinkedIn

Få viden og redskaber til hvordan LinkedIn kan optimere jeres rekruttering.

55% af danske virksomheder brugte LinkedIn, da de ansatte den seneste medarbejder. LinkedIn har 2,5 mio. danske profiler, der beskriver den enkeltes erfaring og kompetencer. Derfor er det blevet rekrutteringsfolkenes foretrukne værktøj.

Mangler du viden og de helt rigtige værktøjer til at bruge LinkedIn strategisk til at finde og tiltrække de rigtige medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer? Så deltag på et informativt og inspirerende webinar.

På webinaret bliver du klogere på:
• Når LinkedIn tiltrækker – cases og eksempler
• Hvorfor din personlige profil er vigtigere end firmaprofilen
• Sådan fremstår din virksomhed attraktiv for potentielle medarbejdere i lokalmiljøet
• Find historierne der tiltrækker medarbejdere
• Få skabeloner til indlæg, der får positiv opmærksomhed fra de rigtige
• Søg og find jeres næste bestyrelsesmedlem eller medarbejder
 
Hvad får du ud af webinaret?
Du får lavpraktiske værktøjer, små tricks og do's and don’ts til at kommunikere effektivt på LinkedIn og tiltrække potentielle medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer. Derudover får du skabeloner, som du kan bruge til at lave dine første indlæg lige efter webinaret.

Er webinaret noget for dig?

Webinaret er for dig, som arbejder med rekruttering og ledelse for det enkelte fjernvarme- og forsyningsselskab.

Hvad er et webinar?
Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?
Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wi-fi.

Du vil 2-3 dage inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret afholdes.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her. Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Underviser

Morten Vium

Morten er Partner og LinkedIn specialist i Netværks Akademiet og har arbejdet med rådgivning og undervisning i LinkedIn siden 2011 og trænet virksomheder som EWII, Danmarks Nationalbank, Tryg, Coop, Jyske Bank, FLSmidth m.fl.