Webinar

Afholdt: Webinar om næste kampagneskud i Grøn Varme Kampagnen

Efter vores gode resultater i slutningen af 2020, hvor vores varme budskaber kom langt ud over rampen på både sociale medier, på TV2s regionale kanaler og på plakater forskellige steder i landet – skal vi et spadestik dybere. Vi skal i gang med næste kampagneskud i vores fælles og landsdækkende kampagne.

WEBINARET BLEV AFHOLDT DEN 25. FEBRUAR 2021

Målet med webinaret er at give dig et overblik over indholdet til næste kampagneskud samtidig med at vi gerne modtager dine input til det kampagnemateriale, der bliver udarbejdet. Vi er allerede i fuld sving med at udarbejde det kommende materiale, som skal give et mere kvalificeret kendskab til fjernvarme og derigennem styrke vores position blandt forbrugere, entreprenører og beslutningstagere.

På webinaret kan du bl.a. høre:
• Lidt om det kampagnemateriale der er udarbejdet – samt mulighed for input.
• Hvilke platforme vi regner med at bruge og tidsplanen for det.

Er webinaret noget for dig?
Webinaret henvender sig til dig der er med i kampagnen og ønsker at høre mere om det materiale, der bliver udarbejdet og ønsker at komme med input til det.

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Du vil 1-2 dage inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Indlægsholder

Jacob Klivager Vestergaard

Jacob Klivager Vestergaard arbejder som politisk konsulent hos Dansk Fjernvarme.