Webinar

Afholdt: Webinar om de energipolitiske aftaler

Kun for medlemmer: Se optagelsen og hør Dansk Fjernvarmes gennemgang af de energipolitiske aftaler, som netop er landet. Der blev drøftet, hvad vi har fået svar på, og hvad der stadig udestår.

WEBINARET BLEV AFHOLDT DEN 1. JULI 2022. SE ELLER GENSE WEBINARET HER.

Der er netop indgået tre aftaler på det energipolitiske område – en aftale om grøn skattereform, en aftale om etablering af en grøn fond og en klimaaftale om grøn strøm og varme, der skal udfase naturgassen i Danmark senest i 2035.
 
Med de tre aftaler ønsker regeringen og en stor del af de øvrige partier at øge tempoet på vejen mod et grønt Danmark og uafhængighed af russisk naturgas.

På webinaret får du en gennemgang af de tre energipolitiske aftaler og de afledte konsekvenser for fjernvarmen.
 
Du kan bl.a. høre om:
• Grøn skattereform
• Udfasning af naturgas
• Ændringer i den økonomiske regulering
 
Du kan læse mere om indholdet i aftalerne på denne side: Grøn skattereform skal sætte skub i den grønne omstilling
 
Er webinaret noget for dig?
Webinaret henvender sig til dig, der vil blive klogere på indholdet i de energipolitiske aftaler og er særligt interesseret i aftaleindholdet på fjernvarmeområdet.

Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme. 


Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt. 
 
Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest dagen før webinaret.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Indlægsholder

Kim Mortensen

Direktør, Dansk Fjernvarme.

Indlægsholder

Tine Skovlund

Tine Skovlund arbejder som økonomisk konsulent ved Dansk Fjernvarme, og arbejder bl.a. med økonomisk regulering, indtægtsrammer, økonomiske analyser, energiafgifter m.m.

Indlægsholder

Nicolai Kipp

Nicolai Kipp er chefkonsulent hos Dansk Fjernvarme og arbejder særligt med Grøn varme til 500.000 boliger.

Indlægsholder

Michael Fibiger

Michael Fibiger er økonomisk konsulent i Dansk Fjernvarmes afdeling Public Affairs og regulering i København.