Webinar

Afholdt: Webinar: Dansk Kraftvarme Kapacitet holder sit 6. udbud

Dansk Kraftvarme Kapacitet (DKVK) er klar til 6. udbud. DKVK vil den 9. november 2020 afholde informationsmødet forud for 6. udbud som et webinar med deltagelse fra DKVK's nuværende 90 andelshavere, andre kraftvarmeværker og markedsaktørerne.

WEBINARET BLEV AFHOLDT DEN 9. NOVEMBER 2020.

DKVK gennemfører nu sit 6. udbud af kapacitet fra kraftvarmeværker. Udbuddet har været udskudt flere gange i 2020 som følge af, at spotpriserne har været på et lavt niveau, som har gjort DKVK-produktet ”Spot med loft” uinteressant for byderne. Efter sommerpausen har dette dog ændret sig, da der nu er oplevet timer med ca. 1.500 DKK/MWh i spotmarkedet. Det gør ”Spot med loft” særdeles interessant igen.
 
DKVK er derfor klar til at afholde sit 6. udbud for salg af kapacitet fra kraftvarmeværker gældende for de fire kvartaler i 2021, som enkeltstående bud og aftaler.
 
DKVK plejer at indkalde til informationsmøde forud for åbningen af sine udbud. Her deltager markedsaktørerne, kraftvarmeværkerne m.fl. Det er dog ikke muligt som følge af Corona-restriktionerne. Derfor afholdes informationsmødet i stedet som et webinar.
 
På webinaret kan du bl.a. høre:
• Hvordan de seneste udbud er forløbet, set fra køber og sælger
• Hvordan markedssituationen er for det kommende 6. udbud, gældende for 2021
• Hvordan de praktiske regler og tidsfrister er for DKVK's 6. udbud
 
For yderligere information om DKVK, læs da på hjemmesiden https://www.dkkapacitet.dk/ 

Er webinaret noget for dig?
Webinaret henvender sig til dig, der repræsenterer et kraftvarmeværk med interesse for salg af kapacitet til ”Spot med loft”-produktet. Det gælder nuværende 90 selskaber bag DKVK og gerne nye kraftvarmeværker er velkommen. Desuden er webinaret åbent for markedsaktører for elhandlere og balanceansvarlige.
 
Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.
 
Du vil 1-2 dage inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest fredag den 6. november 2020.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.


 

Underviser

Jens Christian Nielsen

Jens Christian Nielsen arbejder som teknisk konsulent hos Dansk Fjernvarme, og særligt inden for områderne distribution, brugerinstallationer, graddage, solvarme, kraftvarme og varmepumper.

Underviser

Kim Behnke

Kim Behnke er udviklingschef i Dansk Fjernvarme.