Konference

Virtuel konference: Grønne udfordringer – varme svar

Fjernvarmesektoren er klar til at sætte spurten ind frem mod 2030-klimamålene, men hvordan kommer vi hurtigst og bedst frem? Hør ministerens, industriens og kommunernes bud og deltag selv i debatten på den virtuelle konference.

Danmark har en grøn ambition, men det store spørgsmål er, hvordan når vi bedst i mål med 2030-klimamålene? Er svaret 1.500.000 millioner elbiler på vejene, øget elektrificering eller noget helt tredje? Danmark står over for en række grønne udfordringer, og i fjernvarmebranchen står vi klar med de varme svar!

Vi er alle enige om, at fremtiden skal være bæredygtig, også når det gælder varmesektoren.
Mange områder står over for en konvertering til en ny og grønnere varmekilde, men hvordan sikrer vi, at den kollektive varme fortsat bliver rullet ud i hele landet, og hvordan ruster fjernvarmeselskaberne sig bedst til den grønne omstilling og fremtidens konkurrence på varmemarkedet?

Hvad er op og ned i klimapakkerne

Den 29. oktober afholder Dansk Fjernvarme en virtuelle konference, hvor vi sætter fokus på mange af de spørgsmål, som svæver i energi og forsyningsbranchen. Vi har bl.a. inviteret klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen forbi til at pakke klimapakkerne ud, så vi kan holde dem op mod fjernvarmesektorens grønne ønskeseddel.
Vi har også inviteret industrien i studiet, for at blive klogere på hvilke indspark de kommer med, og hvordan det spiller sammen med fjernvarmen.

Grøn varme til alle
3,7 millioner danskere nyder godt af fjernvarme, men mange flere skal have fornøjelsen. Derfor stiller vi skarpt på, hvordan fjernvarmeselskaberne kan bruge kommunerne i den strategiske energiplanlægning, for sammen kan vi gøre sorte varmepletter på landkortet til grønne områder.

Derudover kommer flere eksperter i studiet og gør os klogere på, hvordan fjernvarmeselskabernes bestyrelser kan bruge FN’s verdensmål som brugbare pejlemærker i den grønne omstilling og meget mere.

Uddeling af Fjernvarmeprisen 2020
Sidst men ikke mindst ’sætter vi pris på fjernvarmen’ og uddeler Fjernvarmeprisen 2020 til en af de tre nominerede selskaber, og du kan være med til at afgøre, hvem der skal løbe med æren!

Du kan glæde dig til en inspirerende og spændende konference med højaktuelt, fagligt fokus og politisk indsigt. Vi flyver både op i helikopterperspektivet og dykker ned i værktøjskassen. Vi tager en debat om, hvordan vi fintuner fjernvarmen til en fremtid, der starter lige nu – og vi håber, at du og dine kollegaer vil være med.

Vi glæder os til at se dig!

Program

Programmet er fortsat under udarbejdelse, men forventes offentliggjort snarest!

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os:

Tilmelding, ændringer eller afbud
• Jette Drud, Dansk Fjernvarme på tilmelding@danskfjernvarme.dk eller telefon 76 30 80 29
• Tina Weber Peters, Dansk Fjernvarme på tilmelding@danskfjernvarme.dk eller telefon 76 30 80 14

Andre spørgsmål rettes til projektleder
• Taja Lindby på tal@danskfjernvarme.dk eller telefon 30 99 60 88