Ledelse & bestyrelse

Strategisk ledelse

Som leder har du en vigtig rolle i arbejdet med at få strategien til at lykkes. Dels at udvikle en strategi, der sikrer selskabet en fordelagtig fremtid – og dels at få strategien til at leve hver eneste dag. Denne lederuddannelse giver dig effektive værktøjer til det strategiske arbejde.

Intro
Lederuddannelsen i strategisk ledelse er uddannelsen til lederen, som ønsker at udvikle sine strategiske ledelseskompetencer. Du behøver ikke nødvendigvis være på strategisk niveau i din virksomhed, men du skal have et kendskab til virksomhedens overordnede målsætninger.

Indhold
Uddannelsen er en overbygning til den grundlæggende lederuddannelse (tidligere Praktisk lederuddannelse) og er opbygget af tre moduler á to dage. Mellem modulerne udarbejdes en hjemmeopgave med afsæt i en konkret problemstilling fra din egen virksomhed.

Undervisere
Christian Wegener Bertelsen og Søren Boserup, Boscon & Co

Eksamen
Der vil være mulighed for at aflægge eksamen og derved optjene 10 ECTS-point, der kan indgå i en Akademiuddannelse i ledelse.

Praktiske oplysninger
Undervisningen afholdes henholdsvis i Vandhuset, Godthåbsvej 83, 8660 Skanderborg og i Fjernvarmens Hus, Merkurvej 7, 6000 Kolding

Uddannelsen udbydes i et samarbejde mellem Dansk Fjernvarme og DANVA. Dansk fjernvarmes medlemmer tilmelder sig sig her på siden. DANVAs medlemmer tilmelder sig via DANVAs hjemmeside. 

Pris
Prisen for medlemmer af Dansk Fjernvarme og DANVA er kr. 6.950,00 ekskl. moms pr. modul. Modulerne kan ikke tages enkeltvis. Derudover kommer gebyr for evt. eksamen.

Ophold er inkluderet i kursusprisen og indeholder middag inkl. 1 genstand pr. ret samt overnatning og morgenmad på hotellet.

Bemærkninger
Uddannelsen er sammensat, så den gør dig i stand til at optimere og professionalisere ledelse af din afdeling og virksomhed gennem udvikling og styrkelse af den strategiske tænkemåde og arbejdsmodel på alle niveauer i organisationen. 

Du lærer at skabe sammenhæng mellem strategiske, taktiske og operationelle overvejelser, og du lærer at analysere og definere virksomhedens strategiske forudsætninger og grundlag. På uddannelsen får du de nødvendige værktøjer til at udvælge og beskrive virksomhedens/ afdelingens langsigtede mål samt værktøjerne til at styre på dem i dagligdagen. 

Modul 1 – Virksomhedens strategiske situation


• Hvad er strategi, og er der forskel på god og dårlig strategi?
• Hvordan griber du strategiprocessen an – teoretisk set og i den virkelige verden?
• Hvordan gennemfører du en analyse af virksomhedens strategiske situation?
 

Modul 2 – De strategiske valgmuligheder


• Hvilken fremtid planlægger du mod – og hvilke trends vil påvirke dig i fremtiden?
• For at lykkes i fremtiden, hvilken vej bør du så vælge?
• Hvilke er de vigtigste strategiske mål?
 

Modul 3 – Strategi i aktion


• Hvordan nedbryder du visionen til målbare handlinger?
• Hvordan styrer du strategien i hverdagen?
• Hvordan opbygger du en strategisk tænkende virksomhed?

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før kursusstart.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

 
 

Christian Bertelsen

Underviser

Christian Bertelsen

Christian er partner i virksomheden Wegener & Riiser, som arbejder indgående med bl.a. forsyningssektoren. Derudover er han uddannet officer og har en MBA i Strategic Management samt diverse kurser og certificeringer indenfor ledelse, coaching og kommunikation.