Webinar

Afholdt: Online informationsmøde om EnergiCERT

Hvorfor skal vi betale til EnergiCERT? Hvad laver EnergiCERT? Hvorfor er Dansk Fjernvarme med i EnergiCERT?
Spørgsmålene er mange og du får svar, når Dansk Fjernvarme og EnergiCERT holder dette gratis online informationsmøde.

WEBINARET BLEVET AFHOLDT DEN 3. NOVEMBER 2021.

Medierne er fyldt med historier om cyberangreb fra hackere. Forsyningsselskaber som fjernvarme er også udsat for angreb. Senest har Kalundborg Forsyning selv fortalt om et stort angreb.
 
Det er ikke acceptabelt for et moderne samfund at vital samfundsinfrastruktur som fjernvarme bliver lukket af hackere og andre kriminelle gennem cyberangreb. Derfor skal vi samarbejde om at forebygge og undgå disse angreb.

Dansk Fjernvarme har sammen med Energinet og Dansk Energi etableret en EnergiCERT, som netop laver det forebyggende arbejde udover, hvad jeres IT-leverandør foretager.
Arbejdet er ikke gratis, og I har som selskaber her i oktober måned fået en årlig opkrævning på bidrag til finansieringen af EnergiCERT. Det har udløst en række gode spørgsmål.

Dansk Fjernvarme og EnergiCERT vil gerne give dig svar på alle spørgsmålene og inviterer derfor til et gratis online informationsmøde den 3. november 2021.
Informationsmødet afvikles som et webinar med deltagelse fra egen computer, er uden betaling og kræver blot tilmelding.

På webinaret kan du bl.a. høre Søren Maigaard fra EnergiCERT og Kim Behnke fortælle om:
• Hvordan EnergiCERT foretager arbejdet
• Det praktiske ved tilmelding
• Baggrunden for Dansk Fjernvarmes deltagelse
• Hvorfor I som selskab opkræves et særligt bidrag til arbejdet
• Ny cyberstrategi for energisektoren under udarbejdelse af Energistyrelsen.

Se mere om EnergiCERT på deres hjemmeside

Er webinaret noget for dig?
Webinaret henvender sig til dig der har ansvar for IT-systemer i fjernvarmeselskabet samt aftaler med eksterne IT-leverandører.
Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Bemærk - Webinaret er eksklusivt for medlemmer af Dansk Fjernvarme.

Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Indlægsholder

Kim Behnke

Kim Behnke er udviklingschef i Dansk Fjernvarme. 

Indlægsholder

Søren Maigaard

Søren Maigaard er direktør hos EnergiCERT