Konference

Leder Forum 2021

Det årlige forum for ledere i forsyningsselskaber, hvor vi mødes til inspiration og netværk. Tag din ledergruppe under armen og kom godt i gang med 2021.

Kom med til Leder Forum 2021 og få nye inputs og ideer til ledelse i din virksomhed via spændende og aktuelle oplæg, og ved at sparre og netværke med andre ledere fra forsyningsbranchen.

Leder Forum arrangeres i fællesskab af Dansk Fjernvarme og DANVA.

Mødeledere
Lisbeth Aagaard Mountfield, Dansk Fjernvarme & Louise Andersen, DANVA

Er Leder Forum noget for dig?
Leder Forum er for ledere på alle niveauer i forsyningssektoren.

Program
Følg med her på siden.

Ophold er inkluderet i deltagerprisen

Pris for ophold er inkluderet i deltagerprisen og indeholder middag inkl. 1 genstand pr. ret samt overnatning og morgenmad på hotellet.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

COVID-19 – Du kan trygt deltage på vores kurser og arrangementer

Hos Dansk Fjernvarme er sikkerheden for vores undervisere, medarbejdere og alle, der deltager i vores kurser og arrangementer af højeste prioritet.
Vi følger derfor myndighedernes retningslinjer og tager en række tiltag i forbindelse med vores arrangementer. Både i Fjernvarmens Hus og på øvrige lokationer. Læs mere om tiltagene her.

 

 

Lisbeth Aagard Mountfield

Mødeleder

Lisbeth Aagaard Mountfield

Lisbeth Aagaard Mountfield er uddannelseskonsulent hos Dansk Fjernvarme og arbejder bl.a. med udvikling af kurser og temadage, kvalitetssikring af uddannelser og uddannelsesplanlægning.