Webinar

Køb optagelse: Bestyrelseswebinar: Pas på økonomien i en tid med fart på

Få overblik over økonomiske faldgruber i en tid med stigende priser og stor efterspørgsel efter fjernvarme.

Webinaret blev afholdt den 23. august 2022. Du kan købe adgang til optagelsen i en begrænset periode. Prisen er 495 kr. ekskl. moms for medlemmer af Dansk Fjernvarme og Grøn Energi. For ikke-medlemmer er prisen 660 kr. ekskl. moms. Send en mail til tilmelding@danskfjernvarme.dk.

Oplever du at have ansvar for en økonomi, der udvikler sig i rivende hast, hvor det kan være svært at bevare overblikket og roen i maven? Har du svært ved at gennemskue konsekvenser og risici i jeres eventuelle investeringer? Har I svært ved at beregne den reelle pris for tilslutning af nye kunder? 
Så er Dansk Fjernvarmes nye webinar målrettet bestyrelsesmedlemmer måske noget for dig.

På webinaret kan du blandt andet få gode råd til:

  • Hvordan I stiller de rigtige spørgsmål overfor rådgivere og jeres ledelse 
  • Hvordan I balancerer det at gøre jer attraktive overfor potentielt nye kunder med ikke at påtage jer større økonomisk risiko for eksisterende kunder 
  • Hvordan I sikrer en god selskabsøkonomi ved nye projekter, f.eks. ved gaskonverteringer eller nye anlæg 
  • Hvordan I styrer risikoen forbundet med højere indkøbspriser og forsyningsvanskeligheder 
  • Hvordan I sikrer, at I får indregnet de forventede stigende omkostninger til varmeproduktion, distribution og administration rettidigt i varmeprisen 
  • Hvordan I sikrer likviditet og risiko for højere priser på finansiering (rentestigninger m.m.). 

Er webinaret noget for dig? 
Webinaret henvender sig til dig, der er bestyrelsesmedlem i et fjernvarmeselskab, særligt i mindre selskaber. 

Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme. 

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt. 
 
Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Underviser

Klaus Lunddal Brose

Klaus Lunddal Brose er ansat som konsulent hos Dansk Fjernvarme og arbejder særligt inden for områderne; økonomi, restancer og varslingsregler.