Webinar

Afholdt: Webinar om ny projektbekendtgørelse og konverteringsprojekter

Hør om de nye investeringsrammer for bl.a. konverteringsprojekter.

WEBINARET BLEV AFHOLDT DEN 18. JANUAR 2021.

En ny projektbekendtgørelse er landet, der bl.a. giver bedre muligheder for konverteringsprojekter. På webinaret vil Energistyrelsen fortælle om opdateringen af bekendtgørelsen.
Samtidig vil Energistyrelsen også fortælle om både fjernvarmepuljen, der giver tilskud til udrulning af fjernvarme, samt om afkoblingspuljen, der giver tilskud til husstandens afkobling fra naturgas.

På webinaret vil Energistyrelsen bl.a. fortælle mere omkring de administrative processer for ansøgning til puljerne.

På webinaret kan du bl.a. høre:
• Præsentation af den ny projektbekendtgørelse – Jesper Madvig, Energistyrelsen
• Præsentation af fjernvarmepuljen – Jeppe Krogh Skjølstrup, Energistyrelsen
• Præsentation af afkoblingspuljen – Lise Skovsgaard, Energistyrelsen og Tina Schou, Evida

Er webinaret noget for dig?
Webinaret henvender sig til dig, der arbejder med konverteringsprojekter og andre investeringsprojekter i enten et fjernvarmeselskab, som rådgiver eller i kommunen.

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Du vil én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Hvis du interesserer dig for konverteringsprojekter, så udbyder vi også en webinarrække, hvor du kan følge to større konverteringsprojekter i hhv. Skive og Slagelse. Læs mere her.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest mandag den 18. januar kl. 8.00.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Anders Jespersen

Mødeleder

Anders Jespersen

Anders Jespersen er ansat ved Dansk Fjernvarme, hvor han arbejder som økonomisk konsulent. Han har blandt andet ansvaret for afgiftsområdet. Anders underviser på flere kurser hos Dansk Fjernvarme.