Webinar

Webinar: Følg med i konverteringsprojekterne i Skive og Slagelse

Dansk Fjernvarme afholder en webinarrække, hvor medlemmerne over et halvt års tid kan følge to konkrete konverteringsprojekter.

Både Skive Fjernvarme og SK Forsyning starter netop nu op på to store konverteringsprojekter. Over tre webinarer vil Tage Meltofte, direktør i Skive Fjernvarme og Carsten Lunde, energichef i SK Forsyning fortælle om, hvordan de hver især planlægger og udfører deres projekter.

På første webinar kan du bl.a. høre om deres:
• Projektforslag
• Samarbejde med kommunen
• Ansøgning om tilskud
• Sammensætning af pris
• Kommunikation med husstandene  
• Og meget andet

På de efterfølgende to webinarer vil man kunne følge, hvordan konverteringsprojekterne udvikler sig, bl.a. i forhold til de oprindelige planer, i forhold til antal tilslutninger, den videre markedsføring og meget andet. Det nærmere indhold på de to næste webinarer følger senere.

Når du tilmelder dig, kan du vælge, om du kun ønsker at deltage i webinaret på dén dato, du har valgt – eller om du ønsker at deltage i alle tre webinarer. Ved tilmelding til alle tre webinarer, vil du opnå 'mængderabat'.

Er webinarrækken noget for dig?
Webinarerne henvender sig til dig, der enten er i gang med et konverteringsprojekt eller planlægger at opstarte et. Du sidder enten som direktør/driftsleder eller planlægger af konverteringsprojekter.
Webinarrækken er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme.

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Ved alle tre webinarer vil du dagen før afholdelsen modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.