Administration, jura & økonomi

Konverteringsprojekter fra A til Z

Lær om alle arbejds- og beslutningsprocesserne ved et konverteringsprojekt. Bliv klogere på hvilke skridt der er i projekterne og hvilke beslutninger der skal tages, og ikke mindst hvornår de skal tages.

På kurset gennemgår vi alle trin ved et konverteringsprojekt. Det er lige fra den første idé, til beslutningen om at gennemfører projektet og over til den endelige gennemførelse af projektet.
Samtidig lægges der stor fokus på, hvilke beslutninger du skal være med til at tage undervejs i projektet og hvilke overvejelser du skal tage beslutninger ud fra.
Eller hvilket beslutningsgrundlag skal du være med til at fremskaffe for at bestyrelsen i fjernvarmeselskabet kan tage beslutningerne.
 
Kurset vil tage dig igennem alle skridt inden for:
• Indledende planlægning
• Dialog med ambassadører i området.
• Markedsføring
• Kontakt til kommune
• Økonomi i projektet
• Sammensætning af priser/rabatter mv.
• Etablering og overordnet udbud af projektet
• Afslutning af projektet
 
På kurset vil der bl.a. være gruppearbejde, hvor du har rig mulighed for at dele og høre erfaringer fra andre fjernvarmeselskaber.

Er kurset noget for dig?
Kurset henvender sig til driftsledere, projektledere og bestyrelsesmedlemmer, der skal arbejde med et konverteringsprojekt, hvor man vil have overblik over alle arbejdsprocesserne og beslutningsprocesserne

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før kursusstart.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

COVID-19 – Du kan trygt deltage på vores kurser og arrangementer

Hos Dansk Fjernvarme er sikkerheden for vores undervisere, medarbejdere og alle, der deltager i vores kurser og arrangementer af højeste prioritet.
Vi følger derfor myndighedernes retningslinjer og tager en række tiltag i forbindelse med vores arrangementer. Både i Fjernvarmens Hus og på øvrige lokationer. Læs mere om tiltagene her.

 
Anders Jespersen

Mødeleder

Anders Jespersen

Anders Jespersen er ansat ved Dansk Fjernvarme, hvor han arbejder som økonomisk konsulent. Han har blandt andet ansvaret for afgiftsområdet. Anders underviser på flere kurser hos Dansk Fjernvarme.

Underviser

Bettina Skjoldborg

Bettina Skjoldborg er ansat hos NIRAS som gruppeleder og fagspecialist. Hun har arbejdet som rådgiver for fjernvarmeværker i over 20 år bl.a. omkring  strategiskplanlægning, projektplanlægning og myndighedsbehandling.