Webinar

Afholdt: Webinar om tinglysning og massetinglysning

Hvordan opretholder I som fjernvarmeselskab jeres rettigheder over fjernvarmeledninger og units?

WEBINARET BLEVET AFHOLDT DEN 11. FEBRUAR 2022.

Ved at tinglyse en aftale, sikres det, at en aftale er knyttet til ejendommen og ikke til ejeren, derved kan fjernvarmeselskabet lave en aftale der fortsat er gældende, hvis ejendommen sælges.

Kan man med fordel lave flere enslydende deklarationer på en række ejendomme? Hvornår giver det mening at tinglyse fjernvarmeledninger, og kan man tinglyse en fjervarmeunit så fjernvarmeselskabet kan sikre sig rettighederne over den i forbindelse med en abonnementsordning?

Det lærer du på webinaret:
På webinaret vil du høre om tinglysning og hvilket forarbejde, der skal laves i forbindelse med en tinglysning. Du vil blive præsenteret for hvilke muligheder, der er for at lave enslydende aftaler på flere ejendomme på en gang. 

Tinglysning kan give anledning til mange spørgsmål:
Er der forskel på at tinglyse ved nyudstykning i forhold til f.eks. tinglysning ved konverteringer i et eksisterende område? Er der forskel på at tinglyse en aftale på en privat ejendom og en offentlig ejendom? Og hvordan får man overblikket over eksisterende servitutter i et område? Det er en række af de spørgsmål du vil få en afklaring på ved deltagelse i webinaret.

På webinaret kan du møde Kim Verup fra LE34 samt Birthe Boisen og Uffe Roed Hjortshøj fra Dansk Fjernvarme.

Er webinaret noget for dig?
Webinaret er målrettet dig, som arbejder med registrering af ledninger og tinglysning, eller for dig som arbejder med abonnementsordninger på units, og fortsat vil sikre at fjernvarmeselskabet har ejerskabet over unitten.
 
Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.
 
Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før webinaret.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Underviser

Kim Verup

Kim Verup er afdelingsleder for LE34 Forsyning og er fagspecialist med stor viden og overblik over tinglysning, dataflow, datastandarder og GIS udfordringer i forsyningssektoren. Kim har hjulpet rigtig mange ledningsejere med at genvinde kontrollen med deres eksisterende deklarationer samt hjulpet ledningsejerne med at få tinglyst/massetinglyst deres manglende deklarationer ud fra individuelle strategier, som er blevet tilpasset det enkelte selskab. Udover tinglysning er Kim også dybt nede i ledningsregistrering, LER 2.0, automatisering og diverse IT-relateret arbejde i forsyningssektoren.