Webinar

Webinar om erstatning for ledningsskader

Lær hvad du gør, når ledningsskader opstår – hvem skal du kontakte, og hvordan sikrer du selskabet bedst muligt mod erstatningskrav?

Der er fart over feltet i fjernvarmebranchen, og de mange udbygningsprojekter rundt om i Danmark er med til at understøtte denne udvikling. Med travlhed følger dog også risikoen for fejl bl.a. i forbindelse med gravearbejdet, hvor der fra tid til anden opstår ledningsskader. I dette webinar kommer vi ind på, hvad der gælder, når ledningsskader opstår, og hvad du kan gøre for at minimere risikoen for erstatningskrav.

På webinaret kan du bl.a. høre om:

  • Hvem du skal tage kontakt til når uheldet er ude - aktør, vand og varme
  • De erstatningsretlige betingelser
  • Bevissikring, sagsbehandling og opgørelse af erstatningskrav
  • Omfangsbedømmelse ift. forsikringsdækning og reparation af skaden
  • Hvordan du sikrer selskabet bedst muligt mod erstatningskrav
  • Praktiske guidelines

Er webinaret noget for dig?
Webinaret henvender sig til dig, der arbejder med udvidelsesprojekter i fjernvarmebranchen eller renovering af ledningsnettet. Det kan f.eks. være som projektleder, driftschef eller som ansvarlig for forsikringerne i selskabet. Rådgivere og entreprenører er også velkommen til at deltage.
Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest tre hverdage før webinaret.

Sådan deltager du i vores webinarer 

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet/smartphone. Som udgangspunkt skal du ikke bruge webcam, men det er en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi. Du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her. 
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.
Julie Brøndby Ørbeck

Underviser

Julie Brøndby Ørbeck

Julie Brøndby Ørbeck er en del af Hortens afdeling for Energi, Forsyning og Infrastruktur, hvor hun primært yder juridisk rådgivning inden for vand- og spildevandsområdet samt i sager om ledningsejeres retsforhold. Julie har stor erfaring med førelse af retssager for både offentlige myndigheder og offentligt ejede forsyningsselskaber, og beskæftiger sig særligt med tvister om erstatning i forbindelse med graveskader.