Webinar

Afholdt: Webinar om den nye varslingsvejledning

Hvad indeholder Forsyningstilsynets nye varslingsvejledning? Bliv klogere på vejledningen, udfordringerne og mere til på dette webinar. 

WEBINARET BLEV AFHOLDT DEN 23. SEPTEMBER 2020. 

Forsyningstilsynet offentliggjorde den 2. juli den endelige version af en ny varslingsvejledning. Fjernvarmeselskaberne skal ligesom tidligere varsle væsentlige prisstigninger med 3 måneder, men vejledningen skal hjælpe med at vurdere om en prisstigning er væsentlig eller ej. Med den nye vejledning er der på nogle punkter skabt klarhed, men der vil stadig være tvivlstilfælde.

På webinaret vil Forsyningstilsynet fortælle om baggrunden for den nye varslingsvejledning samt gennemgå denne. Derudover vil vi se på de forhold som fjernvarmeselskaberne skal være særligt opmærksomme på. Ved at deltage i webinaret får du mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
 
Du kan også sende spørgsmål til os på forhånd, så Forsyningstilsynet og konsulenterne fra Dansk Fjernvarme har mulighed for at forberede svarene. Spørgsmål sendes til  Dansk Fjernvarme på tilmelding@danskfjernvarme.dk senest fredag den 18. september 2020 kl. 12.00.

På webinaret kan du bl.a. høre:
• Baggrunden for den nye varslingsvejledning
• Gennemgang af den nye varslingsvejledning
• Forhold i den nye varslingsvejledning som kræver særlig opmærksomhed
 
Er webinaret noget for dig?
Webinaret henvender sig til det administrative personale hos fjernvarmeselskaberne, der i dagligdagen beskæftiger sig med budgettet og priserne, men også til driftsledere og bestyrelsesmedlemmerne, der er ansvarlige for at reglerne om varsling overholdes.
 
Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.
 
Du vil 1-2 dage inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest tirsdag den 22. september 2020.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Underviseren giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Hvordan deltager du i webinaret?

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Du skal ikke bruge webcam, men det kan være en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.
Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.
Birthe Boisen

Konsulent

Birthe Boisen

Birthe Boisen arbejder som juridisk konsulent hos Dansk Fjernvarme og særligt inden for: varmeforsyningsloven, restancer, juridiske og vedtægtsforhold

Konsulent

Peter Skovsgaard

Peter Skovsgaard er økonomisk konsulent i Dansk Fjernvarme.