Administration, jura & økonomi

Nyhed: De nye leveringsbestemmelser og installationsvejledningen

Kom med på crash-kursus og lær om de nye bestemmelser. Du får et godt kendskab til ændringerne – og inspiration til opdatering af jeres egne bestemmelser.

Kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme

Alle selskaber, der anvender Dansk Fjernvarmes leveringsbestemmelser, bør lære de nye bestemmelser at kende. Selskaberne bør have fokus på at få opdateret deres egne bestemmelser, så disse i en omskiftelig tid er så opdaterede som muligt.

I forbindelse med lanceringen af bestemmelserne kan du komme med på kurset til en favorabel pris.

Er kurset noget for dig?
Kurset henvender sig til dig, som er ansvarlig for aftaleforholdet mellem selskab og kunder – uanset, om du er driftsleder, administrativ medarbejder, bestyrelsesmedlem eller andet.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 3 hverdage før kursusstart. 

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Birthe Boisen

Underviser

Birthe Boisen

Birthe Boisen arbejder som juridisk konsulent hos Dansk Fjernvarme og særligt inden for: varmeforsyningsloven, restancer, juridiske og vedtægtsforhold

Underviser

Klaus Lunddal Brose

Klaus Lunddal Brose er ansat som konsulent hos Dansk Fjernvarme og arbejder særligt inden for områderne; økonomi, restancer og varslingsregler.

Underviser

John Elmertoft

John Elmertoft er ansat som seniorkonsulent hos Dansk Fjernvarme. Han beskæftiger sig primært med brugerinstallationer, abonnementsordninger (teknik) og bygningsreglementet.