Erfa-møde

Temadag om præisolerede fjernvarmerør

To dage i december sætter fjernvarmebranchens distributionsfolk hinanden i stævne for at høre om udviklingstendenser og nyheder inden for distributionsteknologien.

Glæd dig blandt andet til præsentation af årets prærørstest og til at netværke med kolleger fra fjernvarmebranchen. Alle er velkomne – både medlemmer af Dansk Fjernvarme samt leverandører og rådgivere.

Programmet forventes klar i løbet af efteråret. Følg med her på siden og i nyhedsbrevet Viden & Netværk.
Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere om Distributionsgruppen

Du kan læse mere om Distributionsgruppen her.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest tre hverdage før mødestart.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

COVID-19 – Du kan trygt deltage på vores kurser og arrangementer

Hos Dansk Fjernvarme er sikkerheden for vores undervisere, medarbejdere og alle, der deltager i vores kurser og arrangementer af højeste prioritet.
Vi følger derfor myndighedernes retningslinjer og tager en række tiltag i forbindelse med vores arrangementer. Både i Fjernvarmens Hus og på øvrige lokationer. Læs mere om tiltagene her.

Mødeleder

Jens Christian Nielsen

Jens Christian Nielsen arbejder som teknisk konsulent hos Dansk Fjernvarme, og særligt inden for områderne distribution, brugerinstallationer, graddage, solvarme, kraftvarme og varmepumper.