Temadag

Temadag om persondata

Persondataforordningen (GDPR) trådte i kraft den 25. maj 2018, og i foråret 2021 gør vi status efter de tre første år. Deltag på temadagen og få overblikket.

Sæt X i kalenderen og tilmeld dig allerede nu temadagen, hvor vi endnu engang samler op og giver en status på arbejdet med persondata.

Glæd dig blandt andet til at møde folketingsmedlem Eva Kjer Hansen, der giver en status på det politiske arbejde med persondata.

Følg med her på siden og i nyhedsbrevet Viden & Netværk.
Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Deltagelse fysisk eller online
Ved tilmeldingen vælger du, om du ønsker at deltage med fysisk fremmøde, eller om du vil være med online.
 

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest mandag den 24. maj 2021.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

COVID-19 – Du kan trygt deltage på vores kurser og arrangementer

Hos Dansk Fjernvarme er sikkerheden for vores undervisere, medarbejdere og alle, der deltager i vores kurser og arrangementer af højeste prioritet.
Vi følger derfor myndighedernes retningslinjer og tager en række tiltag i forbindelse med vores arrangementer. Både i Fjernvarmens Hus og på øvrige lokationer. Læs mere om tiltagene her.

Birthe Boisen

Mødeleder

Birthe Boisen

Birthe Boisen arbejder som juridisk konsulent hos Dansk Fjernvarme og særligt inden for: varmeforsyningsloven, restancer, juridiske og vedtægtsforhold