Temadag

Temadag om nyeste lovgivning

Er du opdateret på nyeste lovgivning og regler inden for fjernvarmeområdet? Kom og få serveret det vigtigste nye lovstof på en nem og spændende måde. 

Dagen giver dig et godt overblik over de vigtigste ændringer i love, direktiver, administrative regler, afgørelser etc. Paragraffer og principper bliver formidlet på en forståelig måde, målrettet dig som ansat i fjernvarmebranchen.

Du får en kortfattet gennemgang af de væsentlige ændringer i regler og udviklingen i myndighedernes praksis. Alt sammen noget, du skal være opmærksom på i dit arbejde.

Du vil høre indlæg fra relevante myndigheder og jurister samt Dansk Fjernvarme. De vil alle bidrage med deres vinkel på juraen og lovgivningen.

Har du en god case?
Du har mulighed for at indsende en case på forhånd, som vil blive gennemgået af advokaterne Line Markert og Pernille Aagaard Truelsen under eftermiddagens program. Send din case til mødeleder Birthe Boisen på bfb@danskfjernvarme.dk senest onsdag den 9. juni 2021.

Er temadagen noget for dig?
Temadagen er for dig, der ønsker at blive ajourført med den nyeste og vigtigste lovgivning indenfor fjernvarmeområdet.

Deltagelse fysisk eller online
Ved tilmeldingen vælger du, om du ønsker at deltage med fysisk fremmøde, eller om du vil være med online.
 

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest torsdag den 10. juni 2021.

Obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige

Dansk Fjernvarme vurderer, at temadagen kan tælle ca. 5 lektioner i forhold til den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige.

Kontakt os på tilmelding@danskfjernvarme.dk for at få udstedt et deltagerbevis.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

COVID-19 – Du kan trygt deltage på vores kurser og arrangementer

Hos Dansk Fjernvarme er sikkerheden for vores undervisere, medarbejdere og alle, der deltager i vores kurser og arrangementer af højeste prioritet.
Vi følger derfor myndighedernes retningslinjer og tager en række tiltag i forbindelse med vores arrangementer. Både i Fjernvarmens Hus og på øvrige lokationer. Læs mere om tiltagene her.

Birthe Boisen

Mødeleder

Birthe Boisen

Birthe Boisen arbejder som juridisk konsulent hos Dansk Fjernvarme og særligt inden for: varmeforsyningsloven, restancer, juridiske og vedtægtsforhold