Temadag

Temadag om nyeste lovgivning

Er du opdateret på nyeste lovgivning og regler inden for fjernvarmeområdet? Kom og få serveret det vigtigste nye lovstof på en nem og spændende måde. 

Dagen giver dig et godt overblik over de vigtigste ændringer i love, direktiver, administrative regler, afgørelser etc. Paragraffer og principper bliver formidlet på en forståelig måde, målrettet dig som ansat i fjernvarmebranchen.

Du får en kortfattet gennemgang af de væsentlige ændringer i regler og udviklingen i myndighedernes praksis. Alt sammen noget, du skal være opmærksom på i dit arbejde.

Du vil høre indlæg fra relevante myndigheder og jurister samt Dansk Fjernvarme. De vil alle bidrage med deres vinkel på juraen og lovgivningen.

Programmet forventes klar til februar. Følg med her på siden og i Dansk Fjernvarmes nyhedsbreve.
Tilmeld dig nyhedsbrevene her.

Er temadagen noget for dig?
Temadagen er for dig, der ønsker at blive ajourført med den nyeste og vigtigste lovgivning indenfor fjernvarmeområdet. 

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest torsdag den 23. marts 2023.

Obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige

Dansk Fjernvarme vurderer, at temadagen kan tælle ca. 5 lektioner i forhold til den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige.

Kontakt os på tilmelding@danskfjernvarme.dk for at få udstedt et deltagerbevis.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

Birthe Boisen

Mødeleder

Birthe Boisen

Birthe Boisen arbejder som juridisk konsulent hos Dansk Fjernvarme og særligt inden for: varmeforsyningsloven, restancer, juridiske og vedtægtsforhold