Temadag

Temadag om erfaringer med store varmepumper i fjernvarmen

Kom og hør resultaterne fra indsamling af erfaringer fra et stort udvalg af idriftsatte varmepumper i fjernvarmen. Vi sætter fokus på teknik, driftserfaringer og gode råd.  

Du inviteres til en spændende temadag med fokus på de praktiske erfaringer med de store varmepumper. Temadagen præsenterer resultaterne fra en omfattende erfaringsindsamling.

På temadagen får du overblik over de vigtigste budskaber og hører om konkrete eksempler, når udvalgte værker præsenterer deres erfaringer. Du får også god mulighed for at stille spørgsmål og diskutere, når vi behandler emner som planlægning, gennemførelse af projektet, COP-faktor, udfordringer under test og drift samt problemstillinger for forskellige varmekilde.

Temadagen arrangeres af projektet Erfaringer med store varmepumper i fjernvarmen, som er støttet af Dansk Fjernvarmes F&U-konto. I projektet deltager Grøn Energi, Rambøll, Tårnby Forsyning, Ringkøbing Fjernvarme, Gudenådalens Energiforsyning og Høje Taastrup Fjernvarme og Dansk Fjernvarme. Projektet er gennemført med stor hjælp og velvillighed fra en lang række fjernvarmeselskaber, som har stillet deres erfaringer til rådighed.

Program følger senere.

Målgruppe
Alle værker som har eller overvejer en varmepumper, rådgivere, leverandører/underleverandører (varmepumper og varmekilder)