Temadag

Temadag om affaldsvarme

Temadagens hovedtema vil være den affaldsaftale, som regeringen indgik sidst i juni måned og betydningen for affaldssektoren, forbrændingsanlæggene samt de fjernvarmeselskaber, som køber varmen. Denne varme udgør i dag ca. 25 % af alt produceret fjernvarme i Danmark.

Det er store spørgsmål der skal diskuteres på temadagen: Hvor skal varmen komme fra? Hvem skal lukke? Hvorfor skal importen begrænses? Hvorledes skal ikke genbrugeligt og brændbart behandles fremover? Hvad er op og ned mht. affaldets miljøpåvirkning? Kan affaldsforbrænding blive en god klimahistorie med CO2-fangst og brændselsfremstilling? Hvorledes kommer reguleringen til at se ud? 
 
Disse spørgsmål og mange flere vil blive besvaret på temadagen, hvor der er inviteret indlægsholdere fra myndigheder, kommuner samt interesseorganisationer.

Vi planlægger at komme omkring følgende emner:
• Affaldets betydning for fjernvarmen
• Regeringens affaldsaftale
• Affaldsforbrændingens fremtid
• Tilpasning af forbrændingskapacitet
• Affaldshåndtering for miljøets skyld
• CO2-fangst fra affald
• Fremtidig regulering af affalds- og varmesektoren

Programmet forventes klar inden længe. Følg med her på siden.

Tilmeldingsfrist

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest mandag den 7. september 2020.

Praktisk information og betingelser

Læs mere om praktiske oplysninger, afbudsvilkår, persondata og andre betingelser her.

Samme sted kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer.

COVID-19 – Du kan trygt deltage på vores kurser og arrangementer

Hos Dansk Fjernvarme er sikkerheden for vores undervisere, medarbejdere og alle, der deltager i vores kurser og arrangementer af højeste prioritet.
Vi følger derfor myndighedernes retningslinjer og tager en række tiltag i forbindelse med vores arrangementer. Både i Fjernvarmens Hus og på øvrige lokationer. Læs mere om tiltagene her.

John Tang

Mødeleder

John Tang

John Tang er chefkonsulent ved Dansk Fjernvarme