PULS

Aflyst: Book et mini-træfpunkt

Vil du i snak med beslutningstagere i fjernvarmen? 

PULS 2020 ER AFLYST PÅ GRUND AF CORONA / COVID-19.

Er du medlem af FIF Marketing, har du mulighed for at blive sponsor af PULS og være en del af samtalen og skabe synlighed omkring din virksomhed.
 
Hvilket sponsorat passer til dig?
SPONSOR MED MINI-TRÆFPUNKT: Ligesom til Dansk Fjernvarmes landsmøde, udbydes der mini-træfpunkter til PULS. Her kan du præsentere dine produkter og ydelser og netværke med mere end 250 beslutningstagere.
 
Et mini-træfpunkt består af et cafébord og en roll-up. Hvert mini-træfpunkt er en del af et mindre udstillerareal bestående af en 2-sidet stander, hvor du får tildelt en side. Hvert firma får eget logo i top.
 
Du får én deltager med i prisen. Ønsker du flere deltagere med til PULS, får du naturligvis en fordelagtig medlemspris. Samtidig får du din virksomheds navn og logo nævnt i markedsføringen af PULS både før og på selve dagen.
 
Pris for sponsorat med mini-træfpunkt: 8.850 kr. ekskl. moms.
 
LOGOSPONSOR: Få din virksomheds navn og logo nævnt i markedsføringen af PULS både før og på selve dagen. Jeres logo vil være synligt på både web og fysisk på selve dagen.
 
Pris for logosponsorat: 2.625 kr. ekskl. moms.
 
Begrænset antal pladser
PULS afholdes i Fjernvarmens Hus i Kolding, og der er derfor et begrænset antal mini-træfpunkter til salg. Hvis du vil være sikker på en plads, bedes du kontakte Helle Engholm på tlf. 7630 8004 eller på mail@fif-marketing.dk.
 
Udstilleroversigt
denne oversigt kan du se, hvor de 12 mini-træfpunkter er placeret i Fjernvarmens Hus.