PULS

Afholdt: Book et mini-træfpunkt til PULS 2022

Vil du i snak med beslutningstagere i fjernvarmen? Så book et mini-træfpunkt eller bliv logo-sponsor, når vi afholder årets sommerevent i forsyningssektoren den 22. juni 2022.

ARRANGEMENTET BLEV AFHOLDT I KOLDING DEN 22. JUNI 2022.

PULS er fjernvarmens store sommerevent, hvor bestyrelsesmedlemmer og ledende medarbejdere samles for at blive klogere på de seneste politiske trends, nyeste teknologer og hvad der ellers rør sig i fjernvarmebranchen. Er du medlem af Fjernvarmens Informationsfond (FiF), har du mulighed for at være en del af træfpunktudstillingen eller blive logo-sponsor og være en del af samtalen og skabe synlighed omkring din virksomhed.

Bemærk, vi har kun 1 mini-træfpunkt tilbage!

Hvilket sponsorat passer til dig?

SPONSOR MED MINI-TRÆFPUNKT: Ligesom til Dansk Fjernvarmes landsmøde, udbydes der mini-træfpunkter til PULS. Her kan du præsentere dine produkter og ydelser og netværke med mere end 200 beslutningstagere.
 
Et mini-træfpunkt består af et cafébord og en roll-up. Hvert mini-træfpunkt er en del af et mindre udstillerareal bestående af en 2-sidet stander, hvor du får tildelt en side. Hvert firma får eget logo i top.
 
Du får én deltager med i prisen. Ønsker du flere deltagere med til PULS, får du naturligvis en fordelagtig medlemspris. Samtidig får du din virksomheds navn og logo nævnt i markedsføringen af PULS både før og på selve dagen. Jeres logo og en digital præsentation vil være synlig under hele arrangementet.
 
Pris for sponsorat med mini-træfpunkt: 8.895 kr. ekskl. moms.
 
LOGOSPONSOR: Få din virksomheds navn og logo nævnt i markedsføringen af PULS både før og på selve dagen. Jeres logo og en digital præsentation vil være synlig under hele arrangementet.
 
Pris for logosponsorat: 2.695 kr. ekskl. moms.
 
Begrænset antal pladser
PULS afholdes i Fjernvarmens Hus i Kolding, og der er derfor et begrænset antal mini-træfpunkter til salg. Hvis du vil være sikker på en plads, bedes du kontakte Helle Engholm på tlf. 7630 8004 eller på he@informationsfond.dk.
 

Se en udstilleroversigt
denne oversigt, kan du se, hvor de 12 mini-træfpunkter er placeret i Fjernvarmens Hus
Bemærk: Der er kun 2 mini-træfpunkter tilbage.

Læs mere om PULS 2022 her

 

Udstiller på PULS 2022

Du kan glæde dig til at møde disse sponsorer på PULS:

Flamco
Nytænkende og innovative løsninger til den danske energisektor
Effektive og ”Grønne” løsninger, fra energikilde til slutbruger
Totalleverandør til den danske VVS-branche

Gemina Termix
Som producent af fjernvarmeunits glæder vi os meget til at deltage på PULS 2022, så vi i fællesskab kan sætte turbo på den grønne omstilling. Vi står klar på træfpunkt 5 til en snak om de seneste tendenser indenfor grøn fjernvarme samt fjernvarmeunits på abonnementsordning, og de fordele og udfordringer fjernvarmeselskaberne vil møde, hvis ansvaret for anlægget rykkes over på fjernvarmeselskabet.

Kamstrup
En trang til altid at finde en bedre måde at gøre tingene på har bragt os i front teknologisk inden for intelligent elektricitet, vand, varme og køling. Med mere end 70 års erfaring gør vi vores kunder i stand til at træffe mere sikre og intelligente forretningsbeslutninger og inspirere de samfund, de tjener, ved at stille intelligente værktøjer og data til deres rådighed. Vi forpligter os til fortsat at vise vejen frem mod en mere ansvarlig og bæredygtig energi- og vandforsyning, der kan leve op til den voksende efterspørgsel i verden.

Linka Energy
Linka Energy producerer fremtiden energianlæg baseret på bæredygtigt affaldsprodukter og biomasse. Sammen med vores kunder er vi med til at reducere CO2-udledningen.

Nykredit
Som foreningsejet, finansiel virksomhed bakker Nykredit op om den grønne omstilling. Både for at understøtte at Danmark bliver uafhængig af olie og naturgas og for at bidrage til at reducere udledningen af CO2. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde produkter, der gør det billigere for vores kunder at træffe grønne valg. Mød os 22. juni til en snak om, hvad vi kan tilbyde, eller læs mere på Grønne lån og løsninger for et grønnere Danmark 

SWEP

Challenge efficiency with SWEP
SWEP er verdens førende leverandør af loddede pladevarmevekslere og fjernvarme- og fjernkølingsanlæg til industriel brug. SWEP tilbyder det bredeste sortiment inden for loddede pladevarmevekslere med en kapacitet på op til 10 MW. Et kompakt og modulbaseret design og markant mindre vægt kræver meget mindre gulvplads end traditionelle vekslere. Og er der behov for mere kapacitet, kobler man blot flere enheder på.  

Geoteam
Geoteam sætter en ære i at levere GPS opmålingsudstyr fra Trimble, der giver dig dit ledningsnet med i marken, som gør hele processen med ledningsregistrering til en leg. Vi hjælper vores kunder hele vejen fra de modtager udstyret, mens de er i marken, og på kontoret når data skal videre i systemet. Det er derfor vi kalder os for branchens bedste service og support

Book et mini-træfpunkt

Leverandører og samarbejdspartnere i branchen, har mulighed for at skabe synlighed omkring deres virksomhed til PULS. PULS er en oplagt måde til, at komme i snak med beslutningstagere i fjernvarmen. Læs mere om, hvordan du booker et mini-træfpunkt eller bliver logo-sponsor.