PULS

Book et mini-træfpunkt til PULS 2022

Vil du i snak med beslutningstagere i fjernvarmen? Så book et mini-træfpunkt eller bliv logo-sponsor, når vi afholder årets sommerevent i forsyningssektoren den 22. juni 2022.

PULS er fjernvarmens store sommerevent, hvor bestyrelsesmedlemmer og ledende medarbejdere samles for at blive klogere på de seneste politiske trends, nyeste teknologer og hvad der ellers rør sig i fjernvarmebranchen. Er du medlem af Fjernvarmens Informationsfond (FiF), har du mulighed for at være en del af træfpunktudstillingen eller blive logo-sponsor og være en del af samtalen og skabe synlighed omkring din virksomhed.
 
Hvilket sponsorat passer til dig?
SPONSOR MED MINI-TRÆFPUNKT: Ligesom til Dansk Fjernvarmes landsmøde, udbydes der mini-træfpunkter til PULS. Her kan du præsentere dine produkter og ydelser og netværke med mere end 200 beslutningstagere.
 
Et mini-træfpunkt består af et cafébord og en roll-up. Hvert mini-træfpunkt er en del af et mindre udstillerareal bestående af en 2-sidet stander, hvor du får tildelt en side. Hvert firma får eget logo i top.
 
Du får én deltager med i prisen. Ønsker du flere deltagere med til PULS, får du naturligvis en fordelagtig medlemspris. Samtidig får du din virksomheds navn og logo nævnt i markedsføringen af PULS både før og på selve dagen. Jeres logo og en digital præsentation vil være synlig under hele arrangementet.
 
Pris for sponsorat med mini-træfpunkt: 8.895 kr. ekskl. moms.
 
LOGOSPONSOR: Få din virksomheds navn og logo nævnt i markedsføringen af PULS både før og på selve dagen. Jeres logo og en digital præsentation vil være synlig under hele arrangementet.
 
Pris for logosponsorat: 2.695 kr. ekskl. moms.
 
Begrænset antal pladser
PULS afholdes i Fjernvarmens Hus i Kolding, og der er derfor et begrænset antal mini-træfpunkter til salg. Hvis du vil være sikker på en plads, bedes du kontakte Helle Engholm på tlf. 7630 8004 eller på he@informationsfond.dk.
 

Se en udstilleroversigt
denne oversigt, kan du se, hvor de 12 mini-træfpunkter er placeret i Fjernvarmens Hus

Læs mere om PULS 2022 her