22. maj 2018 PULS

Mød sponsorerne 

Igen i 2018 kan du møde en række fjernvarmeleverandører, som er sponsorer af PULS og udstiller med et træfpunkt. Læs mere om dette års sponsorer herunder. 

Arcon-Sunmark
Arcon-Sunmark er verdens førende leverandør af storskala termiske solvarmeanlæg og har leveret mere end 80 % af de største storskala solvarmeanlæg i Europa.  

www.arcon-sunmark.com

Kamstrup
Kamstrup er blandt verdens førende leverandører af løsninger til måling og styring af energi-  og vandforbrug. Løsningerne omfatter forbrugsmålere, fjernaflæsningssystemer, hosting og service, analyse og smart grid-applikationer. Alle produkter produceres på hovedkontoret i Danmark.

www.kamstrup.dk 

Logstor
LOGSTOR er førende leverandør af energieffektive, præisolerede rørsystemer. Unik isolering og design sikrer mod energispild. Det betyder lavest mulige levetidsomkostninger.

www.logstor.com

JH Dyk
JH DYK er primært beskæftiget med inspektionsopgaver inden for vandværker, varmeværker og kraftvarmeværker.

www.jh-dyk.dk

SWEP
SWEP er en verdensledende leverandør af solcelleplader med varmevekslere til HVAC og industrielle applikationer. 

www.swep.net

Johnson Controls
Johnson Controls Køleteknik har fokus på forskellige projekter til fjernvarme med genvinding af energi fra grundvand, spildevand, luft og industrielle processer samt fjernkøling.

www.johnsoncontrols.com

Entrepriseportalen
Entrepriseportalen fungerer som bindeled i drifts- og anlægsprojekter med flere deltagere. Portalen bidrager med kvalitet og forsyningssikkerhed ved at håndtere de administrative rutiner i baggrunden.

www.entrepriseportalen.dk

Aktive Energi Anlæg
Aktive Energi Anlæg er en rådgivende totalentreprenør virksomhed med speciale i at projektere og etablere fjern- og kraftvarmeanlæg samt kundetilpassede energianlæg i Danmark. AEA arbejder i krydsfeltet mellem rådgivning, optimering og etablering.

www.aea.dk

Savosolar
Savosolar har stor viden og erfaring med solvarme, fjernvarme, industriel procesvarme og teknik til vakuum coatning. Savosolar leverer en effektiv energiforsyning til en lav energipris. 

www.savosolar.com/da

Frese

www.frese.eu/da-DK

Pernexus Systems
Pernexus Systems udvikler entrepriseportalen, en cloud-baseret digitaleplatform målrettet forsyningsvirksomheder til samarbejde på større offentlige anlægsarbejder eller driftsopgaver, der involverer nedgravning. Alle parter har adgang til realtidsinformation både på kontor, og på byggeplads via app til iOS og Android.

Øvrige sponsorer

Isoplus
isoplus leverer komplette præisolerede rørsystemer, som har et konstant lavt varmetab i hele rørsystemets levetid. Det er desuden vores mål at være branchens hurtigste, mest fleksible og mest pålidelige samarbejdspartner.

www.isoplus.dk

PULS 2018: God selskabsledelse i forsyningssektoren

PULS 2018 er for alle i forsyningssektoren, der vil være med til at drøfte god selskabsledelse og fjernvarmens fremtid.

Du behøver ikke være medlem af Dansk Fjernvarme for at deltage.

PULS 2018 foregår den 21. juni bag Fjernvarmens Hus i Kolding.

28. jun 2018 PULS

PULS: Sommerens største medlemstræf

Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde var igen i år i højsædet, da fjernvarmeselskaberne var samlet til sommerens største medlemstræf, der i år for alvor samlede bestyrelsesmedlemmer fra selskaberne.

22. jun 2018 PULS

PULS 2018 i billeder

Årets PULS bød på spændende debatter, gode indlæg og masser af mulighed for at netværke, hvilket de 200 deltagere nød godt af. Genoplev PULS 2018 i billeder her.

21. jun 2018 PULS

PULS2018: Få input udefra og benyt kodeks i bestyrelserne

Energiminister Lars Chr. Lilleholt, Thomas Lyhne fra PLUSS og næstformand i Ewii, Morten Hansen, har på årets PULS givet deres indspark til god ledelse af fjernvarmeselskaber.

19. jun 2018 PULS

PULS2018: Rådgiver tror ikke på aftale før efter et valg

Der er ikke de store chancer for en ny energiaftale, mener Michael Kristiansen, der skal fortælle om arbejdet med bl.a. fjernvarme på Christiansborg under PULS.