15. feb 2018 PULS

Bliv sponsor af PULS

Igen i år kan fjernvarmeleverandører og andre interesserede blive sponsor af PULS og møde de mange beslutningstagere fra landets fjernvarmeselskaber. 

Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde. Dette er fokus til Dansk Fjernvarmes store sommerbegivenhed, som samler mere end 200 beslutningstagere, der tager pulsen på energisektoren.

Vil du i snak med beslutningstagerne, og vil du skabe synlighed omkring din virksomhed? Så er der gode muligheder som sponsor af PULS.

Hvilket sponsorat passer til dig?
Sponsor med minitræfpunkt: Ligesom til Dansk Fjernvarmes landsmøde, udbydes der minitræfpunkter til PULS. Her kan du præsentere dine produkter og ydelser og netværke med mere end 200 beslutningstagere.

 

Hvad indebærer et minitræfpunkt?

Et Minitræfpunkt består af et cafebord og en roll up. Hvert Minitræfpunkt er en del af et mindre udstillerareal bestående af en 3-sidet stander. Hvert firma får eget logo i top. Du får én deltager med i prisen.

Ønsker du flere deltagere med til PULS, får du naturligvis en fordelagtig medlemspris. Samtidig får du din virksomheds navn og logo nævnt i markedsføringen af PULS både før og på selve dagen.

 

Pris: 8.500 kr.

 

Logosponsor: Få din virksomheds navn og logo nævnt i markedsføringen af PULS både før og på selve dagen. Jeres logo vil være synligt på både web og fysisk på selve dagen.

Pris: 2.500 kr.

Uanset hvilket sponsorat, du vælger, får du også 20 % rabat på annoncering i Fjernvarmen nr. 4, der udkommer medio juni. Kontakt Mette Klitgaard, Dansk Fjernvarme på tlf. 7630 8035 eller mail msk@danskfjernvarme.dk for at høre nærmere.

Begrænsede antal pladser
PULS afholdes i Fjernvarmens Hus i Kolding og der er derfor et begrænset antal Minitræfpunkter til salg. Hvis du vil være sikker på en plads, bedes du kontakte Connie Sørensen, FIF Marketing på tlf.
7630 8038 eller mail cs@fif-marketing.dk. 

PULS 2018: God selskabsledelse i forsyningssektoren

PULS 2018 er for alle i forsyningssektoren, der vil være med til at drøfte god selskabsledelse og fjernvarmens fremtid.

Du behøver ikke være medlem af Dansk Fjernvarme for at deltage.

PULS 2018 foregår den 21. juni bag Fjernvarmens Hus i Kolding.

28. jun 2018 PULS

PULS: Sommerens største medlemstræf

Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde var igen i år i højsædet, da fjernvarmeselskaberne var samlet til sommerens største medlemstræf, der i år for alvor samlede bestyrelsesmedlemmer fra selskaberne.

22. jun 2018 PULS

PULS 2018 i billeder

Årets PULS bød på spændende debatter, gode indlæg og masser af mulighed for at netværke, hvilket de 200 deltagere nød godt af. Genoplev PULS 2018 i billeder her.

21. jun 2018 PULS

PULS2018: Få input udefra og benyt kodeks i bestyrelserne

Energiminister Lars Chr. Lilleholt, Thomas Lyhne fra PLUSS og næstformand i Ewii, Morten Hansen, har på årets PULS givet deres indspark til god ledelse af fjernvarmeselskaber.

19. jun 2018 PULS

PULS2018: Rådgiver tror ikke på aftale før efter et valg

Der er ikke de store chancer for en ny energiaftale, mener Michael Kristiansen, der skal fortælle om arbejdet med bl.a. fjernvarme på Christiansborg under PULS.