31. okt 2018

Bliv en bedre leder i forsyningsbranchen

Er du klædt på til lederjobbet i forsyningsbranchen og kan du motivere dine medarbejdere? På denne skræddersyede lederuddannelse kan du blive klogere på dig selv og udbygge dine lederevner. 

Foto: Nils Rosenvold

Både nye og mere erfarne ledere kan have brug for og lyst til at blive klædt bedre på til at håndtere hverdagens ledelsessituationer bedre. Både for at kunne sætte rammerne for de medarbejdere du er leder for, men også for at sætte rammerne for hvordan medarbejderne mellem hinanden får en bedre og mere effektiv hverdag.

Målrettet forsyningsbranchen
Der findes efterhånden en del lederuddannelser rundt omkring i landet, men den Grundlæggende lederuddannelse, som udbydes af Dansk Fjernvarme og DANVA skiller sig ud fra de andre fordi den er tilpasset forsyningssektoren. Det har store fordele, hvis du spørger underviser på uddannelsen Christian Wegener Bertelsen fra Boscon & Co.

- Det er udelukkende kursister fra forsyningssektoren, der deltager på uddannelsen, hvilket giver nogle unikke muligheder for at gå i dybden med cases og diskussioner – fordi de er relevante for alle deltagerne. Samtidig skaber det også en unik mulighed for at opbygge og pleje et netværk med ligesindede, som er til stor gavn i det daglige, fortæller underviseren.

Netop det at dele skolebænk med folk fra branchen fremhæves af tidligere deltagere på uddannelsen, som understreger, at det har betydet meget at kunne forstå de øvrige deltageres organisationer og sammenligne på tværs.

Praktisk tilgang til ledelse
Uddannelsen strækker sig over fem moduler og fire måneder, hvilket giver plads til refleksion og fordybelse mellem modulerne. Der er også mulighed for at sparre med de øvrige deltagere om konkrete udfordringer mellem modulerne, hvilket afspejler den praktiske tilgang til ledelse, som kendetegner uddannelsen.

- Der arbejdes altid med en konkret case fra ens hjemlige organisation, som man får feedback på fra underviserne og de øvrige kursister. Derudover har vi et modul med praktisk ledertræning, hvor vi øver ledelse på hinanden på en sjov og anderledes måde. Det modul rykker virkeligt ved folk, og findes ikke på andre tilsvarende uddannelser, fortæller underviser på Christian Wegener Bertelsen.

Læs udtalelser fra tidligere deltagere og se program for hvert af de fem moduler her, hvor du også kan tilmelde dig uddannelsen.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

25. okt 2018

LM2018: Velkommen til Aalborg

Om få timer skydes landsmøde nr. 60 i gang i Aalborg og Dansk Fjernvarme står klar til at byde dig og dine kollegaer velkommen. Du får den sidste info om landsmødet her.

17. okt 2018 Landsmøde

Landsmødets jubilæumsfest: Værtinden glæder sig

I næste uge er det tid til at hylde 60 år med landsmøder til den store jubilæumsfest i Gigantium. Aftenens værtinde, Julie Berthelsen, glæder sig til at fejre de 60 år med fjernvarmebranchen. 

15. okt 2018 Landsmøde

Hvem skal løbe med Fjernvarmeprisen 2018?

For første gang, skal der stemmes om hvem, der skal vinde Fjernvarmeprisen 2018. Hvis du er tilmeldt den store jubilæumsfest til landsmødet, har du mulighed for at afgive din stemme. Se de nominerede her. 

15. okt 2018 Landsmøde

Store forventninger til debut på landsmødet

Rigtig mange landsmødedeltagere har været med i mange år, men hvert år kommer der nye ansigter til. Og debutanterne har store forventninger til årets landsmødet. 

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

12. nov 2018 Mødematerialer

Temadag om luft som varmekilde

Grøn Energi gennemførte temadagen i samarbejde med PlanEnergi og DFP mandag den 12. november 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

29. okt 2018 Mødematerialer

Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018

Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 blev afviklet i Aalborg den 25.-26. oktober. Materialerne fra landsmødet kan hentes her.

01. okt 2018 Mødematerialer

Faglig inspirations- og netværksdag for grundbeløbsværkerne

Dansk Fjernvarme og Foreningen Danske Kraftvarmeværker afholdte dagen i Kolding den 8. oktober 2018. Hent materialerne her.

13. sep 2018 Mødematerialer

Erfa-møde i Solvarmegruppen

Årets erfa-møde i Solvarmegruppen blev afholdt den 20. september 2018 i Silkeborg. Materialerne fra dagen kan hentes her.