30. okt 2018

Kom med til årets mest velbesøgte temadag

Hvert år afholdes to temadage om præisolerede rør, som er de mest velbesøgte temadage på hele året i Dansk Fjernvarmes regi. I år, hvor temaet er lækage, bliver ingen undtagelse. 

Rør Nils Rosenvold

De to temadage om præisolerede fjernvarmerør plejer at tiltrække omkring 300 deltagere. Det gør disse temadage til årets mest velbesøgte. I år er der fokus på lækage og lækagesøgning, men der bliver også plads til kvalitetskontrol af muffer og gennemgang af de nye krav i AB18.

På programmet er selvfølgelig også resultaterne af årets test af præisolerede fjernvarmerør, ligesom at rørleverandørerne som altid har ordet og kan fortælle om nye eller kommende produkter.

Mød dit netværk
Udover det faglige program, er der også indlagt små pauser, hvor du kan mødes med kollegaer fra hele branchen. Især over frokosten er der god mulighed for at tale med kollegaer fra nær og fjern og erfaringsudveksle i forhold til aktuelle problemstillinger.

Temadagene om præisolerede fjernvarmerør afholdes af Dansk Fjernvarmes distributionsgruppe og finder sted i Roskilde den 11. december og i Fredericia den 12. december. De første mange tilmeldinger er allerede tikket ind, men der er plads til mange flere endnu.

Du kan se det fulde program for temadagene og tilmelde dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

25. okt 2018

LM2018: Velkommen til Aalborg

Om få timer skydes landsmøde nr. 60 i gang i Aalborg og Dansk Fjernvarme står klar til at byde dig og dine kollegaer velkommen. Du får den sidste info om landsmødet her.

17. okt 2018 Landsmøde

Landsmødets jubilæumsfest: Værtinden glæder sig

I næste uge er det tid til at hylde 60 år med landsmøder til den store jubilæumsfest i Gigantium. Aftenens værtinde, Julie Berthelsen, glæder sig til at fejre de 60 år med fjernvarmebranchen. 

15. okt 2018 Landsmøde

Hvem skal løbe med Fjernvarmeprisen 2018?

For første gang, skal der stemmes om hvem, der skal vinde Fjernvarmeprisen 2018. Hvis du er tilmeldt den store jubilæumsfest til landsmødet, har du mulighed for at afgive din stemme. Se de nominerede her. 

15. okt 2018 Landsmøde

Store forventninger til debut på landsmødet

Rigtig mange landsmødedeltagere har været med i mange år, men hvert år kommer der nye ansigter til. Og debutanterne har store forventninger til årets landsmødet. 

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

12. nov 2018 Mødematerialer

Temadag om luft som varmekilde

Grøn Energi gennemførte temadagen i samarbejde med PlanEnergi og DFP mandag den 12. november 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

29. okt 2018 Mødematerialer

Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018

Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 blev afviklet i Aalborg den 25.-26. oktober. Materialerne fra landsmødet kan hentes her.

01. okt 2018 Mødematerialer

Faglig inspirations- og netværksdag for grundbeløbsværkerne

Dansk Fjernvarme og Foreningen Danske Kraftvarmeværker afholdte dagen i Kolding den 8. oktober 2018. Hent materialerne her.

13. sep 2018 Mødematerialer

Erfa-møde i Solvarmegruppen

Årets erfa-møde i Solvarmegruppen blev afholdt den 20. september 2018 i Silkeborg. Materialerne fra dagen kan hentes her.