25. okt 2018

LM2018: Velkommen til Aalborg

Om få timer skydes landsmøde nr. 60 i gang i Aalborg og Dansk Fjernvarme står klar til at byde dig og dine kollegaer velkommen. Du får den sidste info om landsmødet her.

Mere end 2.000 navneskilte ligger klar til årets landsmødedeltagere. Om få timer går det løs i Aalborg Kongres & Kultur Center. Foto: Flemming L. Rasmussen.

2.100 deltagere er lige nu på vej til Aalborg Kongres & Kultur Center for at deltage i Dansk Fjernvarmes 60. landsmøde. To dage med energi, politik og rig mulighed for at netværke med resten af branchen skydes i gang om få timer.

Ankomst og registrering
Ankommer du i bil, er der mulighed for at parkere på en af de 700 parkeringspladser, der findes lige omkring kongrescentret.

Når du kommer ind i Aalborg Kongres & Kultur Center, vil du få udleveret dit navneskilt. Det er placeret i forhallen og sorteret alfabetisk efter firmanavn. Når du har modtaget dit navneskilt, skal du have fat i en keyhanger, som dit navneskilt kan hænge i. Der er én farve til udstillere og én farve til øvrige deltagere. Når du får en keyhanger, vil du samtidig få udleveret en goodiebag af en af Dansk Fjernvarmes medarbejdere. I goodiebag’en finder du en masse lækre ting samt en oversigt over den store træfpunktudstilling.

Garderobe
Der er gratis garderobe i Garderobegaden i kælderen under hele landsmødet. Garderobens åbningstider er torsdag kl. 08.15-18.00 samt fredag kl. 08.00-14.00.

Har du husket at downloade app’en?
Igen i år har landsmødet sin egen app, hvor du kan finde program, deltagerliste og en masse praktiske informationer om frokost, jubilæumsfest, udstilling og meget mere. Du kan desuden se hvilke ting du er tilmeldt under landsmødet, og hvis du er tilmeldt jubilæumsfesten, kan du se hvilket bord du skal sidde ved. En fysisk oversigt vil også blive hængt op i Aalborg Kongres & Kultur Center og i Gigantium, hvor festen afholdes.

Vi opfordrer alle deltagere til at downloade app’en, men det er selvfølgelig muligt at deltage i landsmødet, selvom man ikke har app’en. Navneskilt og keyhanger skal man dog have på sig under hele landsmødet.

Alle, der er tilmeldt landsmødet, har fået en personlig mail med oplysninger om app'en og login. Hvis du ikke har fået denne mail eller har udfordringer med app’en, kan du henvende dig til en medarbejder fra Dansk Fjernvarme, når du ankommer til Aalborg.

Dit navneskilt er vigtigt
Dit navneskilt er vigtigt, når det kommer til forplejning. På dit navneskilt kan man nemlig se om du er tilmeldt frokost, om du har bestilt lunchbox og om du er tilmeldt jubilæumsfesten torsdag aften. I år scanner vi IKKE dit navneskilt, men kigger kun på den plet på skiltet, som viser hvorvidt du har bestilt diverse forplejning.

Prøv lykken på investeringshjulet og vind et gourmetophold
Temaet for dette års landsmøde er INVESTER I FREMTIDEN. Det er tydeligt, hvis du besøger Dansk Fjernvarmes stand, hvor vi i år kan præsentere et investeringshjul. Her kan du satse på om det er solvarme, geotermi, varmepumper eller noget helt fjerde, der bliver det helt store i fremtidens investeringer.

Hvis du er heldig på investeringshjulpet, kan du komme derfra med en præmie af ”guld” og du deltager samtidig i konkurrencen om et lækkert gourmetophold.

Vi har også varm kaffe og en masse glade medarbejdere, som står klar til en snak om alt fra regulering og grundbeløb til kompetenceudvikling og energiforlig.

Har du brug for hjælp under landsmødet?
Hvis du oplever problemer med app’en, mister dit navneskilt eller har spørgsmål til noget helt tredje, kan du henvende dig i Dansk Fjernvarmes sekretariat i forhallen. Her står en række medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at se dig og ønsker alle et rigtig godt landsmøde!

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

14. nov 2018

Webinar: Ny bekendtgørelse har stor indflydelse på budget 2019

Den nye anmeldelsesbekendtgørelse træder med stor sandsynlighed i kraft i morgen, den 15. november. Det har stor betydning for næste års budget. Deltag i et webinar og få styr på dit budget. 

08. nov 2018 Energi på toppen

Bag al velfærd ligger en stabil energiforsyning

Forud for Energi på Toppen har vi bedt lektor Lars Binderup filosofere over begrebet velfærd. Han mener, at energiforsyningen er en forudsætning for velfærd.

 

02. nov 2018 Energi på toppen

Forsyning er velfærd

Forsyning er en hjørnesten i velfærdssamfundet. Så klar er Ninna Hedeager Olsen, teknik- og miljøborgmester (EL) i København, forud for Energi på Toppen 28. november.

 

31. okt 2018

Bliv klogere på afkøling og styrk dit netværk

Netværk og vidensdeling er i højsædet, når der inviteres til to dages kursus med fokus på afkøling og lavere returtemperatur i fjernvarmenettet.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

15. nov 2018 Mødematerialer

Temadag om geotermi og varmelagring

Dansk Fjernvarme og Grøn Energi afholder temadagen i Fjernvarmens Hus i Kolding den 20. november 2018. Materialerne kan efterfølgende hentes her.

12. nov 2018 Mødematerialer

Temadag om luft som varmekilde

Grøn Energi gennemførte temadagen i samarbejde med PlanEnergi og DFP i Fjernvarmens Hus i Kolding den 12. november 2018. Hent materialerne her.

29. okt 2018 Mødematerialer

Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018

Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 blev afviklet i Aalborg den 25.-26. oktober. Materialerne fra landsmødet kan hentes her.

01. okt 2018 Mødematerialer

Faglig inspirations- og netværksdag for grundbeløbsværkerne

Dansk Fjernvarme og Foreningen Danske Kraftvarmeværker afholdte dagen i Kolding den 8. oktober 2018. Hent materialerne her.