17. okt 2018 Landsmøde

Landsmødets jubilæumsfest: Værtinden glæder sig

I næste uge er det tid til at hylde 60 år med landsmøder til den store jubilæumsfest i Gigantium. Aftenens værtinde, Julie Berthelsen, glæder sig til at fejre de 60 år med fjernvarmebranchen. 

Julie Berthelsen, kendt fra utallige tv-programmer, er aftenens værtinde og glæder sig til at tage fjernvarmesektoren med på en rejse tilbage i tiden, hvor vi hylder de sidste 60 år med landsmøder og fjernvarme.

Mere end 1.100 har allerede tilmeldt sig landsmødets jubilæumsfest, som løber af stablen i Gigantium torsdag under landsmødet. Hvis du endnu ikke har sikret dig en plads til festen, kan du nå det endnu. Fredag den 19. oktober er dog sidste frist for tilmelding.

Julie Berthelsen, som er kendt fra utallige tv-programmer, er aftenens værtinde og hun glæder sig til at tage fjernvarmesektoren med på en rejse tilbage i tiden, hvor vi hylder de sidste 60 år med landsmøder og fjernvarme. Særligt Julies smukke sangstemme har betaget mange danskere og vi har lokket hende til at synge et par sange under festen, hvor også andre musikalske indslag finder vej til scenen. Blandt andet et indslag, der sætter fokus på den folkekære Kim Larsen og hans udødelige musik.

Udover festlige indslag, god musik og sang, kan du også se frem til en fremragende middag og gode vine.

Vær med til at kåre vinderen af Fjernvarmeprisen 2018
Men det er ikke det eneste. Der vil også være prisuddeling i løbet af aftenen. Og du har indflydelse på, hvem der løber med den eftertragtede pris Fjernvarmeprisen 2018. Alle, der deltager i den store jubilæumsfest, er med til at stemme på én af de tre nominerede til prisen. Har du endnu ikke set hvem de tre nominerede er, kan du læse mere her.

Efter middag, underholdning, prisuddeling og fest, åbner vi for Varmestuen, hvor de kolde fadøl løber af hanen til hygge, musik og snak indtil midnat, hvor sidste bus kører mod byen.

Absolut sidste tilmelding til festen er fredag den 19. oktober. Hvis du ikke er tilmeldt landsmødet endnu, kan du tilmelde dig både landsmødet og jubilæumsfesten her.
Hvis du allerede er tilmeldt landsmødet og ønsker at komme med til festen, bedes du sende en mail til Jette Drud på jed@danskfjernvarme.dk med navn på de personer du ønsker at tilmelde. Det koster 995 kr. + moms at deltage i den store jubilæumsfest. Prisen inkluderer et brag af en fest inkl. mad og drikke – både i loungen inden festen, til festen og i Varmestuen efter festen.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

30. okt 2018

Kom med til årets mest velbesøgte temadag

Hvert år afholdes to temadage om præisolerede rør, som er de mest velbesøgte temadage på hele året i Dansk Fjernvarmes regi. I år, hvor temaet er lækage, bliver ingen undtagelse. 

25. okt 2018

LM2018: Velkommen til Aalborg

Om få timer skydes landsmøde nr. 60 i gang i Aalborg og Dansk Fjernvarme står klar til at byde dig og dine kollegaer velkommen. Du får den sidste info om landsmødet her.

15. okt 2018 Landsmøde

Hvem skal løbe med Fjernvarmeprisen 2018?

For første gang, skal der stemmes om hvem, der skal vinde Fjernvarmeprisen 2018. Hvis du er tilmeldt den store jubilæumsfest til landsmødet, har du mulighed for at afgive din stemme. Se de nominerede her. 

15. okt 2018 Landsmøde

Store forventninger til debut på landsmødet

Rigtig mange landsmødedeltagere har været med i mange år, men hvert år kommer der nye ansigter til. Og debutanterne har store forventninger til årets landsmødet. 

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

12. nov 2018 Mødematerialer

Temadag om luft som varmekilde

Grøn Energi gennemførte temadagen i samarbejde med PlanEnergi og DFP mandag den 12. november 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

29. okt 2018 Mødematerialer

Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018

Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 blev afviklet i Aalborg den 25.-26. oktober. Materialerne fra landsmødet kan hentes her.

01. okt 2018 Mødematerialer

Faglig inspirations- og netværksdag for grundbeløbsværkerne

Dansk Fjernvarme og Foreningen Danske Kraftvarmeværker afholdte dagen i Kolding den 8. oktober 2018. Hent materialerne her.

13. sep 2018 Mødematerialer

Erfa-møde i Solvarmegruppen

Årets erfa-møde i Solvarmegruppen blev afholdt den 20. september 2018 i Silkeborg. Materialerne fra dagen kan hentes her.