11. okt 2018 Landsmøde

LM2018: De første 2.000 tilmeldinger er tikket ind

For femte år i træk, tiltrækker Dansk Fjernvarmes landsmøde mere end 2.000 deltagere. Det er fortsat muligt at tilmelde sig energibranchens største begivenhed. 

På blot fem uger har mere end 2.000 deltagere tilmeldt sig Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018, som løber af stablen i Aalborg Kongres & Kultur Center den 25.-26. oktober. Det er femte år i træk, at deltagerantallet kommer over 2.000, hvilket glæder Dansk Fjernvarmes direktør Kim Mortensen.

- Jeg er stolt af, at Dansk Fjernvarme kan samle hele branchen år efter år, og det glæder mig, at det også er tilfældet denne gang. Vi har et rigtig stærkt program og vi holder et brag af en jubilæumsfest for at fejre landsmødets 60-års jubilæum, så jeg havde også regnet med, at der ville være stor opbakning. Alligevel er det selvfølgelig rigtig dejligt at se, det rent faktisk er tilfældet, lyder det fra direktøren to uger inden landsmødet.

Har du ikke fået tilmeldt dig endnu?
Er du ikke blandt de 2.000 som har fået tilmeldt sig landsmødet, kan du stadig nå det. Den officielle tilmeldingsfrist var den 9. oktober, men det er stadig muligt at tilmelde sig via dette link.

Tilmeldingsfristen den 9. oktober betød blot, at man efter denne dato ikke kan melde afbud uden at betale fuldt deltagergebyr.

Vi fejrer landsmødets 60-års jubilæum
I 2018 er det 60 år siden, landsmødet blev afholdt for første gang. Det bliver fejret til et brag af en jubilæumsfest torsdag den 25. oktober i Gigantium i Aalborg.

Vi starter allerede kl. 18.00 med velkomstlounge, hvor der er tid til at få en drink og netværke med de øvrige landsmødedeltagere. Dørene til den store jubilæumsfest åbner kl. 18.30, hvorefter vi resten af aftenen tager en tur ned af Memory Lane og hylder 60 år med landsmøder og 60 år med fjernvarme.

Desuden uddeles Fjernvarmeprisen 2018 til den store jubilæumsfest og alle gæster til festen kan være med til at bestemme vinderen. De nominerede til prisen er Høje Taastrup Fjernvarme, Brønderslev Forsyning og Værum Ørum Kraftvarmeværk.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

15. okt 2018 Energi på toppen

Er forsyning en del af velfærden?

Det spørgsmål stiller vi en række meningsdannere på næste Energi på Toppen, der afholdes den 28. november.

15. okt 2018 Landsmøde

LM2018: Prøv lykken på Dansk Fjernvarmes stand

På Dansk Fjernvarmes stand til landsmødet kan du være med til at investere i fremtiden ved at prøve vores investeringshjul. Hvis du er heldig, kommer du derfra med guld i hånden. 

04. okt 2018

Sidste udkald: Inspirationsdag for grundbeløbsværkerne

På mandag holder Dansk Fjernvarme en inspirationsdag for de medlemsværker, der rammes hårdt af grundbeløbets bortfald. Det er stadig muligt at nå med.

04. okt 2018 Landsmøde

Hotel til landsmødet: Gebyr sendes retur

VisitAalborg opkræver ikke anvisningsgebyr for bookede værelser til Dansk Fjernvarmes landsmøde. Det glæder Dansk Fjernvarmes direktør, der ser det som et plaster på såret.  

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

01. okt 2018 Mødematerialer

Faglig inspirations- og netværksdag for grundbeløbsværkerne

Dansk Fjernvarme og Foreningen Danske Kraftvarmeværker afholdte dagen i Kolding den 8. oktober 2018. Hent materialerne her.

13. sep 2018 Mødematerialer

Erfa-møde i Solvarmegruppen

Årets erfa-møde i Solvarmegruppen blev afholdt den 20. september 2018 i Silkeborg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

30. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

I slutningen af august 2018 er temadagen blevet afholdt tre gange – i Kolding, Roskilde og Aalborg. Hent indlæg med bilag her.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.