04. okt 2018 Landsmøde

Hotel til landsmødet: Gebyr sendes retur

VisitAalborg opkræver ikke anvisningsgebyr for bookede værelser til Dansk Fjernvarmes landsmøde. Det glæder Dansk Fjernvarmes direktør, der ser det som et plaster på såret.  

Det gik næppe nogens næse forbi, at hotelbookingen til Dansk Fjernvarmes landsmøde ikke gik helt som det skulle på åbningsdagen. VisitAalborg, der står for hotelbookingen, havde problemer med deres eksterne IT-leverandør, som havde en fejl i systemet. Det betød, at systemet blev lukket ned kort tid efter det var åbnet i starten af september. Fejlen blev udbedret så systemet kunne åbne igen dagen efter, men det var ikke uden frustration for de mange, der sad klar ved tasterne. Til dem kommer der nu en god nyhed.

Ingen skal betale anvisningsgebyr
VisitAalborg eftergiver nemlig det anvisningsgebyr på 106,25 kr. inkl. moms som de ellers plejer at opkræve pr. værelse. Det skal ses som et plaster på såret, lyder det fra Dansk Fjernvarmes direktør Kim Mortensen.

- Vi er utrolig kede af den situation der blev skabt ved åbningen af hotelbookingsystemet. Vi var blevet lovet, at systemet var testet 100 % igennem og at det kunne modstå den store interesse der er for vores landsmøde, når vi åbner for tilmeldingen. Desværre var det ikke tilfældet og det glæder mig derfor, at de mange deltagere nu får en kompensation fra VisitAalborg, fortæller Kim Mortensen og fortsætter:

- 106,25 kr. pr. værelse er et symbolsk beløb og skal ses som et plaster på såret til de mange, som brugte lang tid på at få booket et værelse. Jeg er fuldstændig klar over, at deltagerne hellere havde været bøvlet foruden, men når vi nu står i den situation vi gør, er jeg glad for, at der kommer en kompensation, lyder det fra direktøren tre uger inden landsmødet.

Hvis du endnu ikke har betalt din faktura på anvisningsgebyret, kan du blot se bort fra den. Hvis du allerede har betalt anvisningsgebyret, bedes du senest 1. november 2018 maile fakturanummer samt kontonummer, hvortil refusionen skal ske, til Annike Seerup Hjorth, VisitAalborg, på ash@aalborg.dk. Pengene vil blive tilbageført i løbet af november måned.

Alle ordreansvarlige, der har booket værelser til landsmødet, har fået en personlig mail med denne information.

Har du ikke fået tilmeldt dig endnu?
Har du endnu ikke tilmeldt dig landsmødet, kan du nå det endnu. Læs meget mere om landsmødet og tilmeld dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

15. okt 2018 Energi på toppen

Er forsyning en del af velfærden?

Det spørgsmål stiller vi en række meningsdannere på næste Energi på Toppen, der afholdes den 28. november.

15. okt 2018 Landsmøde

LM2018: Prøv lykken på Dansk Fjernvarmes stand

På Dansk Fjernvarmes stand til landsmødet kan du være med til at investere i fremtiden ved at prøve vores investeringshjul. Hvis du er heldig, kommer du derfra med guld i hånden. 

11. okt 2018 Landsmøde

LM2018: De første 2.000 tilmeldinger er tikket ind

For femte år i træk, tiltrækker Dansk Fjernvarmes landsmøde mere end 2.000 deltagere. Det er fortsat muligt at tilmelde sig energibranchens største begivenhed. 

04. okt 2018

Sidste udkald: Inspirationsdag for grundbeløbsværkerne

På mandag holder Dansk Fjernvarme en inspirationsdag for de medlemsværker, der rammes hårdt af grundbeløbets bortfald. Det er stadig muligt at nå med.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

01. okt 2018 Mødematerialer

Faglig inspirations- og netværksdag for grundbeløbsværkerne

Dansk Fjernvarme og Foreningen Danske Kraftvarmeværker afholdte dagen i Kolding den 8. oktober 2018. Hent materialerne her.

13. sep 2018 Mødematerialer

Erfa-møde i Solvarmegruppen

Årets erfa-møde i Solvarmegruppen blev afholdt den 20. september 2018 i Silkeborg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

30. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

I slutningen af august 2018 er temadagen blevet afholdt tre gange – i Kolding, Roskilde og Aalborg. Hent indlæg med bilag her.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.