03. okt 2018

Populært kursus i forbrændingsteknik

Dansk Fjernvarmes kursus i forbrændingsteknik har været udsolgt de sidste år, men har i år få ledige pladser. Skal du med på kurset og blive dus med alt fra styring til lovstof på to dage?

Hvordan får man mest ud af sine biobrændsler? Og hvordan håndterer man bedst luft, fugt, skimmel og aske? Det er nogle af de spørgsmål, der bliver besvaret på kurset Forbrændingsteknik – biomasse, der afholdes i Nakskov den 21.-22. november.

Kurset er for dig, der arbejder på et biomasseanlæg og klæder dig på til at kunne sikre en stabil drift og øge energiudnyttelsen samtidig med, at du overholder gældende miljøkrav.

Det populære kursus har været udsolgt siden 2015 så hvis du skal have en plads på holdet, bør du ikke vente for længe. Det er anbefalingen fra Dansk Fjernvarmes uddannelseskonsulent Lisbeth Aagaard Mountfield.

- Vi har oplevet en utrolig stor interesse for dette kursus de senere år. Sidste år blev kurset meget hurtigt udsolgt og vi oprettede derfor et ekstra hold i februar i år, men også dette blev hurtigt udsolgt. Jeg vil derfor opfordre folk til at tilmelde sig nu, hvis de ved, at de vil med her i november, lyder det fra uddannelseskonsulenten.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

15. okt 2018 Energi på toppen

Er forsyning en del af velfærden?

Det spørgsmål stiller vi en række meningsdannere på næste Energi på Toppen, der afholdes den 28. november.

15. okt 2018 Landsmøde

LM2018: Prøv lykken på Dansk Fjernvarmes stand

På Dansk Fjernvarmes stand til landsmødet kan du være med til at investere i fremtiden ved at prøve vores investeringshjul. Hvis du er heldig, kommer du derfra med guld i hånden. 

11. okt 2018 Landsmøde

LM2018: De første 2.000 tilmeldinger er tikket ind

For femte år i træk, tiltrækker Dansk Fjernvarmes landsmøde mere end 2.000 deltagere. Det er fortsat muligt at tilmelde sig energibranchens største begivenhed. 

04. okt 2018

Sidste udkald: Inspirationsdag for grundbeløbsværkerne

På mandag holder Dansk Fjernvarme en inspirationsdag for de medlemsværker, der rammes hårdt af grundbeløbets bortfald. Det er stadig muligt at nå med.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

01. okt 2018 Mødematerialer

Faglig inspirations- og netværksdag for grundbeløbsværkerne

Dansk Fjernvarme og Foreningen Danske Kraftvarmeværker afholdte dagen i Kolding den 8. oktober 2018. Hent materialerne her.

13. sep 2018 Mødematerialer

Erfa-møde i Solvarmegruppen

Årets erfa-møde i Solvarmegruppen blev afholdt den 20. september 2018 i Silkeborg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

30. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

I slutningen af august 2018 er temadagen blevet afholdt tre gange – i Kolding, Roskilde og Aalborg. Hent indlæg med bilag her.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.