03. okt 2018 Landsmøde

LM2018: Hent landsmødets egen app

Igen i år har landsmødet sin helt egen app, som samler al information om landsmødet. Hvis du er tilmeldt landsmødet, modtager du snart en mail med login til app’en. 

I 2017 fik landsmødet sin egen app. Det betød, at du som deltager ikke længere fik tilsendt trykt materiale inkl. navneskilt og madbilletter med posten forud for landsmødet. Næsten 9 ud af 10 landsmødedeltagere downloadede app’en sidste år og den efterfølgende evaluering viste stor tilfredshed med app’en. Derfor er det igen i år muligt at hente landsmødets app fra næste uge.

Landsmødets app samler al information om landsmødet og du har derfor alle de vigtige informationer lige ved hånden både forud for og under landsmødet. Du er samtidig med til at spare miljøet for et unødigt ressourceforbrug da app’en har erstattet det materiale, som tidligere blev trykt og sendt med posten.

Få overblikket inden landsmødet
Hvis du er tilmeldt landsmødet, vil du i næste uge (uge 41) få tilsendt en mail med login til app’en. Når du først er logget ind, kan du danne dig et overblik over indlægsholdere, udstillere og det samlede program. Du kan desuden se om du har husket at tilmelde dig frokoster og den store jubilæumsfest torsdag aften. OBS: Selvom du har app’en liggende fra sidste år, er det ikke muligt at logge ind før du har modtaget en mail med login i uge 41.

Til landsmødet sker der ofte ændringer i programmet i sidste øjeblik – oftest fordi en politiker melder afbud eller er nødt til at ændre tidspunkt pga. vigtige møder. Hvis du indstiller din smartphone til at modtage push-beskeder, vil du under landsmødet få besked, hvis der sker ændringer i programmet.

Bemærk, at du IKKE får tilsendt dit navneskilt forud for landsmødet, men at du i stedet får det udleveret, når du ankommer til Aalborg Kongres & Kultur Center.

Hvis du har spørgsmål til app’en, kan du se hvem du skal tage kontakt til her.

Har du ikke fået tilmeldt dig endnu?
Har du endnu ikke tilmeldt dig landsmødet, kan du nå det endnu. Læs meget mere om landsmødet og tilmeld dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

15. okt 2018 Energi på toppen

Er forsyning en del af velfærden?

Det spørgsmål stiller vi en række meningsdannere på næste Energi på Toppen, der afholdes den 28. november.

15. okt 2018 Landsmøde

LM2018: Prøv lykken på Dansk Fjernvarmes stand

På Dansk Fjernvarmes stand til landsmødet kan du være med til at investere i fremtiden ved at prøve vores investeringshjul. Hvis du er heldig, kommer du derfra med guld i hånden. 

11. okt 2018 Landsmøde

LM2018: De første 2.000 tilmeldinger er tikket ind

For femte år i træk, tiltrækker Dansk Fjernvarmes landsmøde mere end 2.000 deltagere. Det er fortsat muligt at tilmelde sig energibranchens største begivenhed. 

04. okt 2018

Sidste udkald: Inspirationsdag for grundbeløbsværkerne

På mandag holder Dansk Fjernvarme en inspirationsdag for de medlemsværker, der rammes hårdt af grundbeløbets bortfald. Det er stadig muligt at nå med.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

01. okt 2018 Mødematerialer

Faglig inspirations- og netværksdag for grundbeløbsværkerne

Dansk Fjernvarme og Foreningen Danske Kraftvarmeværker afholdte dagen i Kolding den 8. oktober 2018. Hent materialerne her.

13. sep 2018 Mødematerialer

Erfa-møde i Solvarmegruppen

Årets erfa-møde i Solvarmegruppen blev afholdt den 20. september 2018 i Silkeborg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

30. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

I slutningen af august 2018 er temadagen blevet afholdt tre gange – i Kolding, Roskilde og Aalborg. Hent indlæg med bilag her.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.