03. okt 2018

Er du klar til den nye ferielov?

Overgangsordning, samtidighedsferie og indefrosne feriemidler. Det er nogle af de begreber du støder på i forbindelse med den nye ferielov. Bliv klogere på de nye begreber og regler på dette kursus. 

I starten af 2018 vedtog Folketinget en ny ferielov, som laver grundlæggende om på, hvordan man optjener ferie på arbejdsmarkedet. Den nye ferielov indeholder begreber som overgangsordning, samtidighedsferie og indefrosne feriemidler. Hvis du endnu ikke ved hvordan disse begreber påvirker dit selskab, er det oplagt at deltage på kurset om den nye ferielov. Den nye lov får også regnskabsmæssige konsekvenser, hvilket vil blive gennemgået på kurset.

Nye krav til ansættelseskontrakter
Kurset går ikke kun i dybden med den nye ferielov. Du vil også blive klogere på de nye krav til ansættelseskontrakter som er kommet i forbindelse med den nye persondataforordning og en ny lov om forretningshemmeligheder.

Kurset er for alle, der administrerer ansattes ferie og ansættelseskontrakter. Kurset afholdes den 21. november i Fjernvarmens Hus i Kolding, den 28. november i Ringsted og den 29. november i Aalborg.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

11. okt 2018 Landsmøde

LM2018: De første 2.000 tilmeldinger er tikket ind

For femte år i træk, tiltrækker Dansk Fjernvarmes landsmøde mere end 2.000 deltagere. Det er fortsat muligt at tilmelde sig energibranchens største begivenhed. 

04. okt 2018

Sidste udkald: Inspirationsdag for grundbeløbsværkerne

På mandag holder Dansk Fjernvarme en inspirationsdag for de medlemsværker, der rammes hårdt af grundbeløbets bortfald. Det er stadig muligt at nå med.

04. okt 2018 Landsmøde

Hotel til landsmødet: Gebyr sendes retur

VisitAalborg opkræver ikke anvisningsgebyr for bookede værelser til Dansk Fjernvarmes landsmøde. Det glæder Dansk Fjernvarmes direktør, der ser det som et plaster på såret.  

04. okt 2018 Landsmøde

Værum Ørum Kraftvarmeværk er nomineret til Fjernvarmeprisen 2018

Værum Ørum Kraftvarmeværk er nomineret til Fjernvarmeprisen 2018 for deres arbejde med at sænke deres priser. På ti år har de skåret over 20.000 kroner af varmepriserne.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

01. okt 2018 Mødematerialer

Faglig inspirations- og netværksdag for grundbeløbsværkerne

Dansk Fjernvarme og Foreningen Danske Kraftvarmeværker afholdte dagen i Kolding den 8. oktober 2018. Hent materialerne her.

13. sep 2018 Mødematerialer

Erfa-møde i Solvarmegruppen

Årets erfa-møde i Solvarmegruppen blev afholdt den 20. september 2018 i Silkeborg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

30. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

I slutningen af august 2018 er temadagen blevet afholdt tre gange – i Kolding, Roskilde og Aalborg. Hent indlæg med bilag her.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.